• سه‌شنبه / ۲ بهمن ۱۳۹۷ / ۰۸:۳۵
  • دسته‌بندی: مازندران
  • کد خبر: mazandaran-51934
  • خبرنگار : 50194

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور مطرح کرد:

صنعتی شدن سویه های بومی پروبیوتیک ها؛ راهی به سوی خودکفایی

حججج

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور گفت: تمامی پروبیوتیک هایی که از آن ها در صنایع لبنی استفاده می شود از خارج از کشور وارد شده اما دانشجویان ما موفق به جدا کردن سویه های بومی شده اند که اگر این سویه های بومی به صنعتی تبدیل شود می تواند در لبنیات بدون وابستگی به کشورهای خارجی مورد استفاده قرار گیرد.

محمد احمدی در گفت وگو با ایسنا مازندران، با بیان اینکه از گذشته تاکنون ارتباط بین صنعت و دانشگاه دارای حلقه مفقوده بوده است، اظهارکرد:متاسفانه نا امیدی در دو طرف یعنی دانشگاه و صنعت وجود دارد و ارائه دادن پایان نامه های فاخر و قابل توجه که به کارایی و بهتر شدن صنعت کمک کند می تواند نوید بخش اتصال این حلقه در بین صنعت در دانشگاه باشد،مطمئنا پایان نامه هایی که در قفسه ها خاک می خورند و هیچ بهره وری ندارند نجات بخش این اتصال نخواهد بود.

وی با اشاره به اولین رساله دکتری رشته صنایع غذایی که ارائه شد،افزود: علم اکنون به سمت پروبیوتیک ها پیش می رود و پروبیوتیک ها میکروب هایی هستند که می توانند برای بدن انسان مفید باشند که به وسیله خوردن محصولات لبنی مانند ماست وارد بدن انسان می شوند، ارائه این پایان نامه بسیار فاخز کمک بزرگی به صنایع غذایی می تواند داشته باشد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور با بیان اینکه این پایان نامه برگرفته از یک محصول لبنی بومی است، ادامه داد: تمامی پروبیوتیک هایی که از آن ها در صنایع لبنی استفاده می شود از خارج از کشور وارد شده اما دانشجویان ما موفق به جدا کردن سویه های بومی شده اند که اگر این سویه های بومی به صنعتی تبدیل شود می تواند در لبنیات بدون وابستگی به کشورهای خارجی مورد استفاده قرار گیرد.

احمدی خاطرنشان کرد: جهت تهیه های سویه های پروبیوتیک ارزهای بسیاری از کشور خرج می شد ،چنانچه این سویه ها با حمایت ها لازم تبدیل به محصول شود به راحتی می توان در کشور به خودکفایی رسید و از وابستگی به کشورهای دیگر خارج شد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور امنیت غذایی در ارائه غذای سالم که به طور کافی در دسترس مردم قرار گرفته باشد دانست و گفت: محصول ارائه شده می تواند در ایمنی غذایی که بخشی از امنیت غذایی است تاثیر گذار باشد.

احمدی ضمن ابراز تاسف از اینکه تاکنون پژوهش ها به سمت تجاری سازی پیش نرفته است، خاطرنشان کرد: برای به درآمد زایی رسیدن پایان نامه ها کارها باید به صورت سیستماتیک انجام شود تا با کمک اساتید حرفه ای هم بتوان صنعت دانش فنی را ارائه داد و هم درآمدزایی برای دانشگاه و صنعت ایجاد کرد.

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.