رئيس خانه مطبوعات آذربايجان غربي گفت: مدیران ارشد دستگاههاي اجرايي رسانه سازي را متوقف كنند و بدنبال رسانه مداري باشند.
به گزارش ایسنا منطقه آذربایجان غربی، یوسف پيربوداقي در مراسم تجليل از خبرنگاران و اصحاب رسانه شمال آذربایجان غربی که به میزبانی شهرستان سلماس برگزار شد، با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای خبرنگار و تبریک روز خبرنگار به فعالین رسانه ای این استان و شهرستان گفت:امروز جامعه رسانه استان با مشكلاتي همچون اخلاق حرفه اي، مهارت و دانش پذيري و سواد رسانه ای، اثر گذاري و اثر پذيري در حوزه رسالت های اجتماعی و انسانی روبه روست که باید بدان ها توجه ویژه داشت.
وی با تاکید بر اینکه با رسانه سازی مخالفیم، بیان کرد: مدیران ارشد دستگاههاي اجرايي رسانه سازي را متوقف كنند و بدنبال رسانه مداري باشند و در برابر رسانه های مختلف آستانه تحمل بالا و توان برخورد یکسان با همه رسانه ها را داشته باشند.
پیربوداقی افزود: جای مرز و مرزبانی در رسانه های آذربایجان غربی خالی است و آنطور که باید به جنبه های مختلف ظرفیت های مرزی استانمان پرداخته نشده است و در همین راستا جشنواره رسانه، مرز و مرزبانی در اسفندماه در شهرستان ارومیه برگزار خواهد شد و انتظار داریم همه خبرنگاران و اصحاب رسانه آذربایجان غربی تولیدات باکفیت و پرمحتوایی در خصوص مسائل و رنج های حفاظت از مرزهای جمهوری اسلامی توسط نیروهای مرزبانی و سایر نیروهای نظامی و انتظامی در این جشنواره ارائه دهند.
پیربوداقی اظهار کرد: رسالت رسانه ايجاد چالش درجامعه است و
تحليل مسائل بايد بر مبناي اخلاق ديني و قانونمداري باشدو بعبارت دیگر چالش مثبت درجامعه
رسالت غيرقابل انكار رسانه ها و مطبوعات است
.
رئيس خانه مطبوعات آذربايجان غربي با اشاره به مبحث حقوقي رسانه
ها اظهار کرد: بر اساس ارتباط و تفاهم نامه خانه مطبوعات با کانون وکلای آذربایجان
غربی و ارتباط صمیمی این خانه با کنون مشاوران قضایی آذربایجان غربی، رسیدگی به
امور مختلف پرونده های قضایی و مشاوره های مربوط به خبرنگاران عضو خانه مطبوعات
بصورت رایگان است.
وی خاطرنشان کرد: بر اساس آيين نامه وزارت ارشاد،ارائه هرنوع
خدمات رسانه اي صرفا به خبرنگاران عضو خانه مطبوعات خواهد بود و بيمه خبرنگاران
نيز مشمول اين آيين نامه مي شود و درهمین راستا از همه خبرنگاران و فعالان رسانه
ای استان تقاضا داریم برای بهره مندی از خدمات مختلف مربوط به این حوزه حتما عضو
خانه مطبوعات شوند.
نظرات