• یکشنبه / ۴ آبان ۱۳۹۳ / ۱۶:۰۰
  • دسته‌بندی: قزوین
  • کد خبر: qazvin-10645

رئیس خانه مطبوعات استان قزوین:

رشد کمی و کیفی ششمین دوره جشنواره مطبوعات محسوس بود

جشنواره مطبوعات

ششمین جشنواره مطبوعات، خبرگزاری‌ها و پایگاه‌های خبری استان نسبت به دوره‌های قبل جشنواره، رشد کمی و کیفی مطلوبی داشت.

سید عبدالعظیم موسوی، رئیس خانه مطبوعات استان قزوین در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) منطقه قزوین، اظهار کرد: با توجه به شرکت 195 نفر از اصحاب رسانه در ششمین جشنواره مطبوعات و خبرگزاری‌های استان، می‌توان گفت در این دوره تعداد شرکت کنندگان نسبت به دوره‌های پیش بیشتر است.

وی با اشاره به استقبال اهالی رسانه از این جشنواره، در مجموع برگزاری این جشنواره را مناسب ارزیابی کرد و افزود: با توجه به اینکه برخی از حامیان برگزاری این جشنواره که پیش از این قرار بود حمایت‌های مالی مناسبی داشته باشند، با مشکلاتی در این مقوله مواجه شدند ولی در مجموع این جشنواره به نحو مطلوبی برگزار شد.

موسوی با اشاره به قوانین تعیین شده برای شرکت در این جشنواره که در فراخوان جشنواره نیز برای شرکت کنندگان تبیین شده بود، تصریح کرد:  یکی از قوانین این بود که هر فردی تنها با ارسال سه اثر در یک رشته می‌توانست شرکت داشته باشد.

رئیس خانه مطبوعات با تاکید بر لزوم رعایت این قوانین از سوی روزنامه‌نگاران و اهالی مطبوعات، خاطرنشان کرد: ممکن است برخی اتفاقات در این زمینه اتفاق بیفتد که خانه مطبوعات امکان جلوگیری از آن را ندارد.

موسوی در پاسخ به طرح برخی مطالب در خصوص شرکت برخی از افراد در این جشنواره، با نام مستعار در بخش‌های مختلف گفت: با توجه به اینکه این آثار به تایید مدیر مسول رسانه‌ها می‌رسد، به اجبار خانه مطبوعات نیز باید به تایید مدیران اعتماد کند.

رئیس خانه مطبوعات اضافه کرد: با توجه به شرایط و ضوابط موجود، مبنای ما بر اساس صداقت و شهادت درست است در غیر این صورت امکان بروز مشکلات، بیشتر می‌شود.

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.