ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري شهرستان آوج با همكاري گروه تعزيه شهر آوج به مناسبت ايام سوگواري سرور و سالار شهيدان حضرت ابا عبدالله حسين(ع)، به مدت 5 روز مراسم تعزيه خواني برگزار ميكند.
به گزارش ایسنا منطقه قزوین، به نقل از روابط عمومي اداره كل ميراث فرهنگي و گردشگري استان آئين تعزيه خواني با هنرمندي تعزيه خوانان شهرستان آوج در بناي تاريخي، فرهنگي كاروانسراي شاه عباسي اين شهر در دو نوبت صبح و بعد ازظهر اجرا میشود.
گفتنی است، این مراسم در روزعاشوراي حسيني همراه با اقامه نماز ظهر به پايان ميرسد و آئين تعزيه خواني قزوين در سال 91 در فهرست آثار ملي معنوي كشور به ثبت رسيده است.
به گزارش ایسنا، اجراي اين ميراث معنوي در استان از اهميت و جايگاه خاصي برخوردار است و در ايام سوگواري اباعبدالله الحسين نيز اين مراسم در تمامی مناطق استان با شور و حال خاصي برگزار ميشود.
نظرات