• یکشنبه / ۱۸ فروردین ۱۳۹۸ / ۰۹:۱۳
  • دسته‌بندی: قزوین
  • کد خبر: qazvin-41554
  • خبرنگار : 50061

ضرورت توجه به عرضه و تقاضا در بازار مواد پروتئینی و صیفی‌جات

صیفی جات14
معاون امور بازرگانی و توسعه تجارت سازمان صنعت، معدن و تجارت استان قزوین گفت: وزارتخانه‌های جهاد کشاورزی و صمت باید یک برنامه‌ریزی برای مواد پروتئینی، صیفی‌جات و محصولات کشاورزی انجام دهند تا عرضه و تقاضا، بازار تولید و بازار مصرف ثابت باشد.

علی‌اکبر کبیری معاون امور بازرگانی و توسعه تجارت سازمان صنعت، معدن و تجارت استان قزوین در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا منطقه قزوین،
اظهار کرد: بازار محصولات کشاورزی نباید به‌گونه‌ای باشد که در یک سال محصول کشت شود و به علت نبود بازار مناسب سال بعد کشاورز آن را کشت نکند.

 وی اضافه کرد: به علت پایین بودن قیمت پیاز در سال قبل و بی‌بندوباری عرضه و تقاضا در بخش کشاورزی، کشاورزان در سال زراعی جدید آن را کشت نکردند بر همین اساس برای اینکه بتوانیم تولید و مصرف پایداری داشته باشیم باید برای نظام عرضه و تقاضا برنامه‌ریزی صورت گیرد.

معاون امور بازرگانی و توسعه تجارت سازمان صنعت، معدن و تجارت استان قزوین خاطرنشان کرد: در بخش کشاورزی بایستی قسمتی از تولیدات برای بازار داخلی و بخشی نیز برای بازار خارجی باشد تا برای کشاورزان صرفه اقتصادی داشته باشد و موجب انگیزه برای تولیدکنندگان شود.

وی با اشاره به اینکه اگر کشاورز انگیزه داشته باشد تولید پایدار می‌شود، خاطرنشان کرد: اگر قیمت محصول کشاورزی کشت‌شده پایین و صرفه اقتصادی نداشته باشد کشاورز از کشت آن محصول در سال زراعی آینده خودداری می‌کند.

کبیری تشریح کرد: وزارتخانه‌های جهاد کشاورزی و صمت باید یک برنامه‌ریزی برای مواد پروتئینی، صیفی‌جات و محصولات کشاورزی انجام دهند تا عرضه و تقاضا، بازار تولید و بازار مصرف ثابت باشد و علاوه بر این‌ها باید بخش صادرات را نیز در کالای خود داشته باشند تا بتوانند هزینه‌های سربار را تحت پوشش را قرار دهند.
  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.