• شنبه / ۱۰ فروردین ۱۳۹۸ / ۱۵:۳۳
  • دسته‌بندی: قم
  • کد خبر: qom-53100
  • خبرنگار : 50152

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی قم:

پلمب ۱۸مرکز تهیه و توزیع مواد غذایی در قم/معدوم سازی بیش از 8 هزار کیلوگرم موادغذایی فاسد

636668404404222187

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی قم گفت: در طرح نوروزی نظارت برمراکز تهیه و توزیع موادغذایی که از ۲۰ اسفندماه ۹۷ آغاز شده است، ۱۸مرکز متخلف در این استان پلمب شده است.

به گزارش ایسنا منطقه قم، دکتر حسن ایزانلو در این خصوص گفت: تاکنون 3 هزار و ۸۸۲ مورد بازدید بهداشتی از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی، اماکن عمومی و بین راهی توسط کارشناسان مرکز بهداشت در استان قم صورت گرفته است.

وی افزود: در این بازدید‌ها ۱۴ مرکز متخلف به مراجع قضایی معرفی و همچنین 8 هزار و ۶۰۰ کیلوگرم مواد غذایی فاسد و غیرقابل مصرف از گردونه خارج و معدوم شد.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی قم عنوان کرد: تاکنون ۳ هزار و ۴۸۹ مورد سنجش بار میکروبی در واحد‌های صنفی از سطوح و ابزار کار و مواد اولیه صورت گرفته است.

ایزانلو اظهار کرد: همچنین ۲ هزار و ۷۳ مورد کلرسنجی از واحد‌های تهیه و توزیع غذا و اماکن عمومی از جمله هتل‌ها و مهمانسرا‌ها انجام شده است.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی قم گفت: از ابتدای سال گذشته تا ۲۰ اسفندماه ۹۷، ۹ هزار و ۱۶۳ مورد نظارت بهداشتی بر مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی در قم انجام و این نظارت‌ها منجر به کشف و معدوم سازی بیش از ۳۴۴ تن مواد غذایی غیرقابل مصرف و فاسد و همچنین پلمب ۲۰۳ واحد متخلف شد.

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.