• یکشنبه / ۲۸ بهمن ۱۳۹۷ / ۲۳:۳۱
  • دسته‌بندی: سمنان
  • کد خبر: semnan-39938

«لعاب‌های کریستالین» در پیشخوان کتابفروشی‌ها

«لعاب‌های کریستالین» در پیشخوان کتابفروشی‌ها

کتاب «لعاب‌های کریستالین» ترجمه «یداله زیارتی» هنرمند برجسته سفال و سرامیک استان سمنان به زیور چاپ آراسته شد.

به گزارش ایسنا-منطقه سمنان، این کتاب نوشته «جان بریت» از سرامیست های مطرح بین المللی و حاوی بیش از 50 فرمول کاربردی ساخت لعاب‌های کریستالین است .

در مقدمه مترجم این کتاب آمده است:« امروزه در بین سرامیست‌ها، لعاب‌های زیادی به عنوان لعاب کریستالی معرفی شده اند اما لعاب های کریستالینی که دارای کریستال‌های سیلیکات روی هستند از موفق‌ترین نوع هستند.

این کتاب شامل توضیحاتی در مورد لعاب‌های کریستالین، ریزبلورها، سنگ دلربا، آزمایش‌هایی بر روی لعاب‌های گریستالین پخت متوسط و ... است .

کتاب لعاب‌های کریستالین توس نشر فرهوش و در چاپ اول در یک هزار نسخه منتشر شده است .

یداله زیارتی از سال 1365 تا کنون به مدت 32 سال مشغول ساخت قطعات سفال و سرامیک و چینی در سمنان است.

وی پس از فارغ التحصیلی از دانشگاه ناگویا زوکه ژاپن در رشته هنرهای تجسمی در سال 1365 به ایران بازگشت و پس از مدتی تحقیق و تجربه در مورد فرمول بدنه، لعاب، تئوری حرارات و ... به دلیل علاقه به هنر و حجم و سفالگری و سرامیک مستقلا کارگاه ساخت ظروف هنری سفالی را در سمنان راه اندازی کرد و همچنان مشغول کار است .

زیارتی هم اکنون از سفال و سرامیک پا را فراتر نهاده و با ساخت ظروف پرسلان(جدیدترین تکنولوژی صنعت سرامیک) با لعاب مات کریستالی قصد انجام کارهای نوینی دارد و با ترجمه این کتاب و قرار دادن آن در دسترس عموم هنرمندان سفالگر، میخواهد قدمی در زمینه پیشرفت هنر سفالگری بردارد .

کتاب های «راهنمای کامل لعاب های پخت بالا» و « راهنمای کامل لعاب های پخت متوسط مخروط 4-7 شامل بیش از 400 فرمول لعاب و...» از دیگر تالیفات جان بریت نویسنده این کتاب است .

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.