دومین گردهمایی مدیران و کارشناسان فناوری اطلاعات چهارمحال و بختیاری با محوریت ارتباطات و فناوری اطلاعات پدافند غيرعامل با حضور کارشناس فناوری اطلاعات و ارتباطات در کشور برگزار شد.
به گزارش خبرنگارخبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)-منطقه چهارمحال و بختیاری- عطاالله مقدمی خمامی هفتم آبان در این گردهمایی، گفت: پدافند غيرعامل به کلیه اقداماتی گفته میشود که بدون استفاده از سلاح موجب کاهش آسیب پذيري، تلفات و خسارات و افزایش پایداری شود.
وی با اشاره به تغییر ابزار جنگی در راستای پیشرفت علم و تکنولوژی، بر لزوم تلاش بر آمادگی برای جنگهای تخصصیتر سايبري، زیستی و پرتویی و همچنین جنگهای غیرقابل تصور آینده تاکید کرد.
مقدمی خمامي خاطرنشان کرد: باید قدرت پیش بینی خود را بالا ببریم تا بتوانیم از اقدامات دشمن علیه کشور پیشگیری کرده و درصورتی که غافلگیری صورت گرفت در کوتاهترین زمان بازسازی صورت پذیرد.
وی با تاکید بر ضرورت شناسایی و تعریف مراکز حیاتی،حساس و مهم در سطح کشور افزود: باید این مراکز بویژه در استانها در فضاي سايبري تعریف شوند.
مقدمی خمامي اظهار کرد: اکثر مردم تصور میکنند فضای سايبري همان اینترنت است درصورتی که اینترنت بخشی از فضای سايبري را تشکيل میدهد.
وی بیان اینکه تهدیدات دشمنان ایران تغییر کرده تصریح کرد:باید تلاش کرد تا از نفوذ داخلی دشمن به کشور جلوگیری کرد چراکه امروزه با استفاده از تکنولوژی های روز به داخل ایران نفوذ می کنند.
۸۵ درصد جرائم اقتصادی کشور، جرائم سایبری است
مدیرکل پدافند غیرعامل چهارمحال و بختیاری نیز در این گردهمایی گفت: ۸۵ درصد جرائم اقتصادی کشور، جرائم سایبری است و ایجاد هرگونه مشکل سایبری یک مشکل قضایی بوده و دستگاههای قضایی با شخص مجرم برخورد میکنند.
محمدی اظهار کرد:اگر فضای سایبری را مقدم بر تمامی حوزهها بدانیم، مدیران حوزه سایبری جزو مدیران اول هر دستگاه اجرایی قرار میگیرند.
به گفته وی، مدیران با آینده پژوهی، پیشگیری و کاهش آسیبپذیری میتوانند خسارات وارده حملات سایبری را کاهش داده و فضای سایبری را بازسازی کنند.
وی با اشاره به تهدیدات دشمن علیه کشور تصریح کرد: در همین راستا میطلبد در راستای مقابله با این تهدیدات کارگاههای تخصصیتر در زمینه زیستی، پرتویی و سایبری برگزار شود.
محمدی خاطرنشان کرد: با توجه به اهمیت ویژه پدافندغیرعامل، دومین پایگاه پدافند غیرعامل در سنگاپور افتتاح شده است.
نظرات