• یکشنبه / ۳۱ تیر ۱۳۹۷ / ۱۳:۲۹
  • دسته‌بندی: چهارمحال و بختیاری
  • کد خبر: shahrekord-41594
  • خبرنگار : 50123

سرپرست معاون استاندار تاکید کرد:

لزوم تهیه برنامه منسجم برای آموزش نانوایان چهارمحال و بختیاری

لزوم تهیه برنامه منسجم برای آموزش نانوایان چهارمحال و بختیاری
 سرپرست معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع انسانی استانداری چهارمحال و بختیاری گفت: لازم است برنامه منسجم و زمانبندی شده به منظور آموزش نانوایان استان تهیه شود.
به گزارش ایسنا – منطقه چهارمحال و بختیاری – ملک‌محمد قربانپور 31 تیرماه در شورای سیاست‌گذاری آرد و نان استان با اشاره به درصد بالای افت گندم در برخی از کارخانه‌های آرد استان، اظهار کرد: باید این موضوع به صورت جدی بررسی شود، ممکن است دلیل افزایش افت گندم، ناشی از کیفیت یا شرایط نگهداری گندم باشد و یا نشان از اقدام نکردن دستگاه‌های نظارتی باشد.
وی افزود: لازم است این امر از سوی دستگاه‌های ذیربط به مدت یک هفته بررسی شود و به محض جمع‌بندی مراحل اداری آن طی شود، اگر به جمع‌بندی نهایی منتج شود که گندم دارای افت بالایی است باید اقدامی صورت گیرد که کشاورز ضرر نکند.
قربانپور با اشاره به اینکه باید سیستم کارخانه‌های آرد استان آنلاین شوند، بیان کرد: طراحی نکردن سیستم آنلاین به منظور دسترسی سریع اطلاعات از اشکالات اساسی در تمامی حوزه‌ها است، با آنلاین کردن سیستم کارخانه‌های آرد استان علاوه بر دسترسی سریع به اطلاعات مورد نظر، تخلفات نیز مشخص خواهد شد.
وی با اشاره به اینکه در بحث آرد و گندم در استان عدم شفافیت وجود داشت، تصریح کرد: راه‌اندازی سامانه خرید و فروش آرد در استان لازم است بنابراین اگر سامانه دارای اشکال قانونی و یا سخت‌افزاری است باید گردآوری شود.
سرپرست معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع انسانی استاندار بر لزوم تهیه و تدوین برنامه منسجم و زمانبندی شده با همکاری اتحادیه نانوایان، صنعت، معدن و تجارت و فنی و حرفه‌ای به منظور آموزش نانوایان و صدور گواهی مهارت از سوی فنی و حرفه‌ای تاکید کرد.
وی در خصوص توزیع گندم به کارخانه‌های آرد استان با افت بیش از 10 درصد، تاکید کرد: نمایندگان شرکت غله و خدمات بازرگانی، تعزیرات حکومتی و بهداشت از فردا موظف هستند موضوع را بررسی کنند.
در ادامه مدیرکل فنی و حرفه‌ای چهارمحال و بختیاری با اشاره به ارائه آموزش‌های لازم برای نانوایان از سوی این اداره کل، گفت: سال گذشته برای 180 نفر معادل 9 هزار و 240 نفر ساعت در رشته‌های خمیرگیر، چانه‌گیر و... برای نانوایی‌هایی که نان صنعتی، حجیم و نیمه حجیم پخت می‌کنند آموزش‌هایی گذاشته شد و امسال تاکنون به 101 نفر معادل پنج هزار و 500 نفر ساعت آموزش ارئه شده است.
محمود تقی‌پور خاطرنشان کرد: با توجه به سلامت نان، آموزش نانوایان به منظور افزایش کیفیت نان از تعهدات این اداره کل است که لازم است آموزش‌ها با همکاری اتحادیه نانوایان انجام شود.
  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.