• سه‌شنبه / ۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۸ / ۱۴:۴۴
  • دسته‌بندی: چهارمحال و بختیاری
  • کد خبر: shahrekord-44019
  • خبرنگار : 50124

اجرای طرح‌ نظارتی ضیافت در ایام ماه مبارک رمضان در چهارمحال و بختیاری

75887
معاون بازرسی، نظارت و مبارزه با کالای قاچاق سازمان صنعت، معدن و تجارت چهارمحال و بختیاری گفت: اجرای طرح‌ نظارتی ضیافت در ایام ماه مبارک رمضان در چهارمحال و بختیاری آغاز شد.
به گزارش ایسنا – منطقه چهارمحال و بختیاری - بیژن بهرامی اظهار کرد: در این طرح 40 اکیپ بازرسان صنعت، معدن و تجارت استان بر اقلام نظارتی مصرفی این ماه مبارک از جمله خرما، برنج، قند و شکر، شیرینی‌های پرمصرف، اقلام لبنی و پروتئینی نظارت می‌کنند.
وی با اشاره به اینکه در این طرح عرضه کنندگان کالا و مایحتاج اساسی و ضروری مردم در سطح استان، مورد شناسایی و بازرسی قرار می‌گیرند، افزود: طرح نظارتی ضیافت تا پایان ماه مبارک رمضان ادامه دارد.
بهرامی گفت: شهروندان در صورت مشاهده هر گونه تخلفی و یا داشتن شکایت می‌توانند با سامانه 124 تماس بگیرند.
بهرامی رعایت نرخ‌های مصوب و سود قانونی، نصب برچسب قیمت بر روی تمامی کالاها، صدور فاکتور رسمی در قبال فروش کالا را از جمله موارد مورد تاکید در اجرای این طرح برشمرد که همه صنوف باید آن را رعایت کنند.
وی گفت: همچنین شیفت‌بندی رستوران‌ها، اغذیه فروشی‌ها و… هم به منظور رفاه حال مسافران و افرادی که به هر نحوی برای روزه گرفتن مشکل دارند در ایام ماه مبارک رمضان صورت می‌گیرد.
 
  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.