معاون تربیت بدنی و سلامت وزیر آموزش و پرورش گفت: تمام دانشآموزان دارای استعداد هستند که باید آنها را یافت، گرچه در سند تحول بنیادین، تعلیم و تربیت متوازن نشان داده شده و تربیت متوازن در سند تحول بنیادین برای ما فرصت بوده و یکی از ابعاد این سند، تعلیم و تربیت تمام ساحتی است.
به گزارش ایسنا - منطقه چهارمحال و بختیاری - مهرزاد حمیدی 27 مردادماه در جلسه شورای آموزش و پرورش چهارمحال و بختیاری، با اشاره به قانون اجباری کردن ورزش در مدارس جدید مصوب سال 1306، اظهار کرد: اگر در مدارس به ورزش و تربیت بدنی توجه نشود باید به سراغ اجرای قانون آن زمان برویم.
وی افزود: امروزه کشورهایی که تعلیم و تربیت مترقی دارند ورزش جایگاه خاصی داشته ولی ما به انحراف رفتیم و تنها به فکر درس خواندن فرزندان در مدارس بودهایم.
حمیدی با اشاره به اینکه فرزند تنبل در امر تعلیم و تربیت وجود ندارد، گفت: تمام دانشآموزان دارای استعداد هستند که باید آنها را یافت، گرچه در سند تحول بنیادین، تعلیم و تربیت متوازن نشان داده شده و تربیت متوازن در سند تحول بنیادین برای ما فرصت بوده و یکی از ابعاد این سند، تعلیم و تربیت تمام ساحتی است.
وی گفت: اگر اقدامی صورت گیرد که در مدارس ورزش رواج یابد علاوه بر تاثیر بر ابعاد اجتماعی و روانی، مسائل امنیتی را نیز تحت تاثیر قرار میدهد.
حمیدی افزود: لازم است به شکلگیری شخصیت فرزند، کسب مهارتهای اجتماعی و روانشناختی دانشآموزان در مدارس توجه ویژه صورت گیرد.
وی با بیان اینکه تربیت بدنی مهارت اجتماعی فرزند را به دنبال دارد، افزود: این امر موجب افزایش خوداتکایی دانشآموزان میشود.
معاون تربیت بدنی و سلامت وزیر آموزش و پرورش در خصوص سالن ورزشی مدارس، تصریح کرد: باید دانشآموزان دختر را دریابیم، بنابراین مدارس ابتدایی دخترانه در هر نقطه استان که نیازمند فضای استاندارد ورزشی هستند باید توجه به آنها صورت گیرد، این آمادگی وجود دارد که از اعتبارات ستاد مرکزی مشکلات این مدارس برطرف شود.
وی گفت: بهتر است مدارس میزبان مسابقات ورزشی منطقهای شوند.
حمیدی بیان کرد: لازم است انجمنهای ورزشی شکل گیرد و این انجمن توسط دانشآموزان اداره شود.
وی با اشاره به اینکه لازم است نسل حاضر را دریابیم، خاطرنشان کرد: معجزه ورزش و تربیت بدنی بیش از کسب مدال المپیک است.
نظرات