• یکشنبه / ۴ فروردین ۱۳۹۸ / ۱۲:۲۹
  • دسته‌بندی: سیستان و بلوچستان
  • کد خبر: sistan-65015

انجام نظارت های بهداشتی از مواد خوراکی و آشامیدنی

انجام نظارت های بهداشتی از مواد خوراکی و آشامیدنی

مهندسین بهداشت محیط دانشگاه علوم پزشکی زاهدان  با بهره مندی از دستگاه های قابل حمل نمونه برداری از مواد خوراکی و آشامیدنی بر سلامت مواد غذایی قابل عرضه، نظارت می کنند .

به گزارش ایسنا- منطقه سیستان و بلوچستان، دکتر شیخ زاده معاون فنی مرکز بهداشت استان با بیان این مطلب گفت: 41 تیم بازرسی 2 نفره با استفاده از دستگاه های قابل حمل نمونه برداری میکروبی از آب آشامیدنی آبسردکن ها، ایستگاه های فروش آب شیرین، یخ عرضه شده در اتوبوس های بین شهری را انجام می دهند .

وی ادامه داد: دماسنج های نفوذی و لیزری که از راه دور دمای یخچال ها را تشخیص داده و در صورت تفاوت با دمای استاندارد به بازرس اطلاعات کافی را ارائه می دهد از جمله دیگر دستگاه های مورد استفاده است .

دکتر شیخ زاده ادامه داد: دستگاه سنجش آلودگی سطوح، سنجش سلامت روغن،شوری سنج، کلر سنج، نیز مورد استفاده مهندسین بهداشت محیط قرار می گیرد .

وی با اشاره به اینکه از 20 اسفندماه تا کنون 4 هزار و 152 کیلوگرم مواد غذایی از چرخه عرضه خارج شده است اضافه کرد:در این مدت بازرسان 4 هزار و 554 مورد بازدید از مراکز تهیه و تولید مواد غذایی انجام داده اند .

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.