• چهارشنبه / ۱۴ آبان ۱۳۹۳ / ۱۴:۳۱
  • دسته‌بندی: آذربایجان شرقی
  • کد خبر: tabriz-52400

استاد دانشگاه تبریز در گفت و گو با ایسنا:

اجرای کشت هیدروپونیک و افزایش بازده تولید محصولات

استادیار گروه باغبانی دانشکده کشاورزی دانشگاه تبریز گفت: صرفه جویی در زماند کشت، نياز به نيروی کار کمتر، بازده توليد بیشتر محصول، رشد سريع تر گياه، مزه بهتر محصولات و ارزش غذایی بالای محصولات تولیدی در کشت هيدروپونيک را می توانیم از مهم ترین مزایای کشت هیدروپونیک قلمداد کنیم.

 

جابر پناهنده در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)منطقه آذربایجان شرقی، افزود: کشت متوالی یک محصول بدون نیاز به رعایت تناوب زراعی و آیش در کشت هیدروپونیک امکانپذیر است.

 

 وی از ضرورت مناسب بودن وضعیت تهویه محیط کشت در کشت هیدروپونیک گفت و تشریح کرد: درجه حرارت و وضعیت تهویه محیط کشت یا محلول غذایی برای سیستم ریشه گیاه باید مناسب باشد.

 

 پناهنده ادامه داد: در کشت هیدروپونیک می‌توان برخی از محصولات را در مکانی کوچک در مدت کوتاهی، پرورش داد.

 

استادیار گروه باغبانی دانشکده کشاورزی دانشگاه تبریز یادآور شد: کشت هيدروپونيک اين امکان را به باغداران مي دهد که در ازای کار کمتر و زمان کمتر بازده بيشتری داشته باشيم.

 

وی افزود: آبکشت یا هیدروپونیک روش نوینی برای پرورش گیاهان است که در آن خاک زراعی به کار نمی رود. پناهنده با اشاره به دیگر مزایای کشت هیدروپونیک تاکید کرد: کارشناسان تولید محصولات خارج از فصل را ار مهم ترین امتیازات کشت هیدروپونیک می دانند.

 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.