• یکشنبه / ۱۸ آبان ۱۳۹۳ / ۱۵:۰۹
  • دسته‌بندی: آذربایجان شرقی
  • کد خبر: tabriz-52456

کشت گلخانه ای و امکانپذیر بودن تولید محصول در تمام فصول سال

مدیر گروه باغبانی دانشکده کشاورزی دانشگاه تبریز گفت: تداوم کار و تولید محصول در تمام فصول سال با توجه به امکان کنترل عوامل محیطی را باید از مزایای کشت گلخانه ای قلمداد کنیم.

 

سید جلال طباطبائی در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)منطقه آذربایجان شرقی، افزود: ایجاد فرصت های شغلی مناسب برای جوانان و کارآموختگان کشاورزی و استفاده از اوقات فراغت کشاورزان در فصل های پاییز و زمستان با کشت گلخانه ای دور از انتظار نخواهد بود.

 

 وی با اشاره به روش های کنترل با آفات و بیماری ها در محیط گلخانه تشریح کرد: کنترل دقیق و بهتر آفات و بیماری ها با روش های کنترل تلفیقی، کنترل بیولوژیک و کاهش مصرف سموم باعث افزایش کیفیّت و افزایش صادرات و حفظ محیط زیست می شود.

 

 طباطبائی با اشاره به تفاوت میزان تولید محصول در گلخانه و هوای آزاد ادامه داد: تولید 10 تا 15 برابری محصول در هر مترمربع به جای تولید 2 کیلوگرم در همان یک متر مربع در هوای آزاد، انگیزه ای برای باغداران و کشت در گلخانه است.

 

مدیر گروه باغبانی دانشکده کشاورزی دانشگاه تبریز یادآور شد: با روش آبیاری تحت فشار در گلخانه، صرفه جویی در مصرف آب نیز عینیّت می یابد.

 

وی افزود: با سیستم هیدروپونیک از اراضی غیرقابل کشت نیز می توان استفاده ای بهینه نمود.

 

 طباطبائی تاکید کرد: کارشناسان باغبانی تنظیم برنامه کشت مطابق با نیاز بازار را از مزایای ارزشمند کشت گلخانه ای عنوان کرده اند.

 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.