• جمعه / ۲۳ آبان ۱۳۹۳ / ۱۲:۱۹
  • دسته‌بندی: آذربایجان شرقی
  • کد خبر: tabriz-52617

عضو هیأت علمی دانشگاه تبریز:

صنایع تبدیلی عامل مهمی در افزایش ارزش افزوده بخش کشاورزی بشمار می رود

56014
دانشيار گروه علوم و صنايع غذايي، دانشكده كشاورزي دانشگاه تبریز گفت: افزایش ارزش افزوده و بهره وری در بخش کشاورزی و تاثیر فراوان در افزایش صادرات غیرنفتی را باید از مزایای مهم صنایع تبدیلی و تکمیلی دانست.
 
رضا رضایی مکرّم در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)منطقه اذربایجان شرقی، افزود: توسعه پایدار بخش کشاورزی و دستیابی به امنیت غذایی را می توان از نقش های اصلی صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی قلمداد نمود.
 
وی صنایع تبدیلی را حلقه ای تاثیرگذار در زنجیره تولید محصولات غذایی دانست و تشریح کرد: صنایع تبدیلی و تکمیلی و مسایل پس از تولید محصولات کشاورزی به عنوان حلقه های نهایی در تکمیل زنجیره تولید محصولات و فرآورده های سالم کشاورزی نقش حیاتی و اساسی ایفا می كند.
 
رضایی مکرّم ادامه داد: منابع و امکانات موجود در بخش کشاورزی با صنایع تبدیلی و تکمیلی استفاده ای بهینه دارند.
 
 دانشيار گروه علوم و صنايع غذايي، دانشكده كشاورزي دانشگاه تبریز با اشاره ای به نقش صنایع تبدیلی در کاهش ضایعات محصولات کشاورزی یادآور شد: کاهش ضایعات انواع محصولات زراعی، باغی، دامی و شیلاتی با صنایع تبدیلی و تکمیلی امکانپذیر است.
 
رضایی مکرّم تاکید کرد: اشتغال مولّد و پایدار در بخش کشاورزی با افزایش واحدهای صنایع تبدیلی و تکمیلی در سال مدییریت جهادی قابلیت اجرایی شدن دارد. کد خبرنگار: 1128
  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.