استادیار گروه باغبانی و مدرس گیاهان دارویی دانشکده کشاورزی دانشگاه تبریز گفت: آب پرتقال هر اندازه که سردتر باشد و در یخچال نگهداری شود ویتامین ث آن بیشتر حفظ می شود.
جاوید عمارت پرداز در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)منطقه آذربایجان شرقی، افزود: برای استفاده بیشتر از مواد غذای پرتقال بهتر است كه پوست زردرنگ آن را بگیرید و با پوست سفید و پره های داخل آن بخورید، زیرا در پوست سفید آن مواد معدنی زیادی وجود دارد كه اثر اسید موجود در پرتقال را خنثی می كند.
وی تشریح کرد: لازم است بدانید که یک لیوان آب پرتقال، دارای 120 میلی گرم ویتامین ث یعنی دو برابر مقدار توصیه شده در روز است و علاوه بر آن دارای مقادیری کلسیم، پتاسیم، نیاسین و اسید فولیک است.
عمارت پرداز ادامه داد: پرتقال گرچه اسيدی است ولي شرایطی قليايی در بدن پدیدار شده و برای افرادی که گوشت زياد مصرف می کنند و بدنشان اسيدی شده، مفيد است.
استاد گروه باغبانی دانشکده کشاورزی دانشگاه تبریز از جوشانده برگ های پرتقال گفت و یادآور شد: جوشانده برگ های پرتقال برای شست و شوی وَرم ها و کاهش درد مفيد می دانند.
وی با اشاره به کاهش کلسترول خون با مصرف پست سفید پرتقال افزود: پوست سفيد پرتقال و ورقه هاي نازک بين قسمت هاي داخل پرتقال بهترين دارو براي کاهش کلسترول خون است.
عمارت پرداز با اشاره به مزایای استفاده از پرتقال و پیشگیری از سرطان تاکید کرد: مصرف زیاد پرتقال علاوه بر پیشگیری از سرطان معده در پیشگیری از انواع دیگر سرطانها نیز مؤثر خواهد بود. کد خبرنگار: 1128
نظرات