• جمعه / ۲۳ آبان ۱۳۹۳ / ۱۱:۵۵
  • دسته‌بندی: آذربایجان شرقی
  • کد خبر: tabriz-52711

چربی خون دارید! خرمالو بخورید

26130802231846769152292392371671521548182_669
استادیار گروه باغبانی و مدرس گیاهان دارویی دانشکده کشاورزی دانشگاه تبریز گفت: خرمالو حاوی مقدار زیادی پکتین بوده و از آن جایی که پکتین یکی از فیبرهای محلول در آب است باعث کاهش چربی خون می‌شود.
 
جاوید عمارت پرداز در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)منطقه آذربایجان شرقی، افزود: خرمالو سرشار از ویتامین A و بتاکاروتن و دارای مقدار قابل توجهی ویتامین های B۱، B۲، B۳ و C است.
 
وی با  اشاره به مناسبترین زمان برای استفاده از این میوه تشریح کرد: خرمالو بهتر است در زمان پُربودن معده مصرف شود زیرا اسید معده را زیادتر کرده و به هضم غذا کمک می کند.
 
عمارت پرداز ادامه داد: استفاده از گرد حاصل شده از کوبیده شده دانه میوه خرمالو برای دفع سنگ کلیه و مثانه توصیه می شود.
 
استاد گروه باغبانی دانشکده کشاورزی دانشگاه تبریز یادآور شد: این میوه خوش رنگ و خوش طعم دارای مواد معدنی ضروری برای بدن مانند کلسیم، گوگرد، آهن، فسفر، منیزیم و پتاسیم است.
 
وی از تاثیر خرمالو در شست وشوی کلیه گفت و افزود: آهن موجود در خرمالو عنصر اصلی خونسازی و پتاسیم موجود در آن اشتهاآور و شستشو دهنده کلیه و کبد است.
 
عمارت پرداز با اشاره ای به معایب خرمالو تاکید کرد: خرمالو دارای مقدار کمی تانن است که گاهی ممکن است موجب یبوست شود.
  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.