• جمعه / ۲۳ آبان ۱۳۹۳ / ۱۵:۱۸
  • دسته‌بندی: آذربایجان شرقی
  • کد خبر: tabriz-52723

نارنگی بخورید تا اشتهایتان باز شود

استادیار گروه باغبانی و مدرس گیاهان دارویی دانشکده کشاورزی دانشگاه تبریز گفت: نارنگی علاوه بر خاصيت اشتهاآوری از جمله ميوه‌هايی است كه برای قلب و معده مقوی بوده و به‌عنوان يک اشتهاآور طبيعی برای بيماران كم‌اشتها و افرادی كه تمايل به افزايش وزن دارند، تجويز مي‌شود.
 
جاوید عمارت پرداز در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)منطقه آذربایجان شرقی، افزود: نارنگی دارای ويتامين های A، B1، B2,C، پروتئين، چربی، قند، حاوی مقدار زيادی فسفر، كلسيم است.
 
وی تشریح کرد: نارنگی به خاطر داشتن مقدار فسفر و كلسيم بالا، نارنگی يكی از ميوه هايی است كه در تشكيل استخوان و اسكلت بدن موثر است.
 
عمارت پرداز ادامه داد: افرادی كه نياز به دريافت پتاسيم بيشتری دارند، می‌توانند از طريق ميوه نارنگی، پودر نارنگی يا آب اين ميوه زمستانی ميزان پتاسيم مورد نياز خود را جبران كنند.
 
استاد گروه باغبانی دانشکده کشاورزی دانشگاه تبریز از تقویت سیستم عصبی با نارنگی گفت و یادآور شد: نارنگی حاوی مقدار زيادی منيزيم است و از اين طريق در فعاليت عضلانی، دستگاه گوارش و سيستم عصبی موثر است.
 
وی افزود: افراط در مصرف نارنگی موجب افزايش گاز روده شده و ناراحتی‌های گوارشی براي مصرف‌كننده به همراه می آورد.
 
عمارت پرداز با اشاره به بروز التهاب در دهان با مصرف زیاد نارنگی تاکید کرد: از عوارض مصرف بيش‌ ازاندازه نارنگی بروز آفت و التهاب در دهان و زبان مصرف‌كننده است.
  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.