• چهارشنبه / ۲۸ آبان ۱۳۹۳ / ۱۵:۱۸
  • دسته‌بندی: آذربایجان شرقی
  • کد خبر: tabriz-52835

استاد دانشگاه در گفت و گو با ایسنا:

افزایش ضریب خودکفایی در سایه ارتقای مهارت تولیدکنندگان

استادیار گروه ترویج و توسعه روستایی دانشکده کشاورزی دانشگاه تبریز گفت: ارتقای دانش، بینش و مهارت بهره‌برداران و تولیدکنندگان را باید از مهم ترین عوامل در افزایش ضریب خودکفایی قلمداد کرد.

 

 حسین کوهستانی در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)منطقه آذربایجان شرقی، افزود: ایجاد توان رقابت برای محصولات کشاورزی در بازارهای داخلی و خارجی و درنهایت افزایش ضریب خودکفایی کشور را باید از نتایج مهم برنامه های آموزشی کشاورزی تلّقی نمود.

 

 وی تشریح کرد: افزایش بهره وری در بخش کشاورزی منجر به افزایش ضریب خودکفایی در کشور می شود.

 

کوهستانی ادامه داد: نباید خودکفایی در کشاورزی و افزایش ضریب امنیت غذایی را با آموزش و ترویج دور از دست دانست.

 

استادیار گروه ترویج و توسعه روستایی دانشکده کشاورزی دانشگاه تبریز با اشاره به ضرورت بهره گیری از فارغ التحصیلان کشاورزی یادآور شد: استفاده از ظرفیت فارغ‌التحصیلان کشاورزی در فرآیند توسعه بخش خودکفایی را در پی دارد.

 

وی آموزش را بهانه ای برای تغییر رفتار تولیدکننده دانست و افزود: آموزش باید به یادگیری و تغییر رفتار تولیدکننده بیانجامد و با این شرایط ضریب خودکفایی نیز افزایش می یابد.

 

کوهستانی تاکید کرد: آموزش از الزامات ظهور خودکفایی در کشور است.

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.