• جمعه / ۳۰ آبان ۱۳۹۳ / ۱۴:۳۹
  • دسته‌بندی: آذربایجان شرقی
  • کد خبر: tabriz-52953

استاد دانشگاه تبریز در گفت و گو با ایسنا:

نوشیدن آب سیب موجب بهبود دردهای روماتیسمی می شود

203

استادیار گروه باغبانی دانشکده کشاورزی دانشگاه تبریز گفت: نوشیدن دَمکرده آب سیب به عنوان نوشابه گرم برای بهبود دردهای روماتیسمی و کاهش تب توصیه می شود.

 

سعیده علیزاده در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)منطقه آذربایجان شرقی، افزود: سیب تازه پاک کننده دستگاه های بدن است.

 

وی از مزایای مصرف سیب پخته گفت و تشریح کرد: سیب پخته برای درمان اسهال و اسهال خونی مصرف می شود و برای کودکان مفید است، ضمن آن که در زخم معده کاهش درد را در پی دارد.

 

علیزاده با بیان اینکه سیب میوه ای سرشار از ویتامین های آ، ب و ث و مواد معدنی است، ادامه داد: آب سیب خاص یا مخلوط با روغن زیتون را می توان روی زخم و خراش مالید.

 

استادیار گروه باغبانی دانشکده کشاورزی دانشگاه تبریز یادآور شد: سیب میوه سردی است و زیاد خوردن آن یا خوردن آن در حالت سردی معده ممکن است منجر به اختلال گوارشی و ایجاد نفخ شود.

 

علیزاده با اشاره به برطرف شدن التهاب مثانه با مصرف سیب ترش تاکید کرد: در موارد التهاب مثانه و سایر اختلالات ادراری خوردن سیب ترش به عنوان ادرار آور تاثیرگذار است.

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.