• جمعه / ۲۰ مهر ۱۳۹۷ / ۱۸:۲۵
  • دسته‌بندی: کهگیلویه و بویراحمد
  • کد خبر: yasouj-41944
  • خبرنگار : 50222

جمع آوری بیش از 3 تن مواد غذایی فاسد در گچساران

e44

رئیس شبکه بهداشت و درمان گچساران گفت: در6 ماهه نخست سالجاری 3 هزارو 500 کیلو گرم مواد غذایی فاسد و تاریخ گذشته در این شهرستان جمع آوری شده است.

" سهراب صیدی " در گفت و گو با خبرنگار ایسنا، منطقه کهگیلویه و بویراحمد افزود: از ابتدای سالجاری تا پایان شهریورماه 11 هزارو  994 مورد کلر سنجی  آب شهر و روستاها در گچساران صورت گرفته است.

وی بیان کرد: در6 ماهه نخست سالجاری 3 هزارو 500 کیلو گرم مواد غذایی فاسد، تاریخ گذشته و فاقد مشخصات  بهداشتی در شهرستان گچساران جمع آوری شده است.

رئیس شبکه بهداشت و درمان گچساران تصریح کرد: در مدت زمان عنوان شده 6 هزار و 407 مورد بازرسی از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی واماکن عمومی و سامانه های آبرسانی در  این شهرستان انجام شده است.

 صیدی عنوان کرد: از ابتدای سالجاری تا پایان شهریورماه 297 مورد اخطاریه بهداشتی بحرانی و غیر بحرانی به مراکز و اماکن عمومی متخلف صادر شده است.

وی گفت: درهمین مدت زمان عنوان شده در پی این اخطاریه ها 49 مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی متخلف در گچساران نیزتعطیل شدند.

رئیس شبکه بهداشت و درمان گچساران خاطر نشان کرد: از ابتدای سالجاری تا پایان شهریور ماه  363 مورد نمونه برداری از مواد غذایی اعم از نان، نمک، بستنی، انواع شیرینی تر و خشک، روغن، قنادی ها و رستورانها انجام شد.

 صیدی بیان کرد: در مدت زمان یاد شده  658 مورد نمونه برداری میکروبی و شیمیایی از آب روستاها و شهر دوگنبدان صورت گرفته است.

وی افزود: در6 ماهه نخست امسال دو هزار و 566 مورد سنجش با دستگاه پرتابل انجام شد.

رئیس شبکه بهداشت و درمان گچساران با اشاره به اینکه در همین مدت زمان 40 مراکز و اماکن متخلف به مراجع قضایی معرفی شد، اضافه کرد: 200 مورد گزارشات مردمی نیز در همین مدت زمان پیگیری شده است.

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.