• شنبه / ۱۹ مرداد ۱۳۹۸ / ۱۲:۲۴
  • دسته‌بندی: یزد
  • کد خبر: yazd-68265
  • خبرنگار : 50217

مصرف مواد لبنی سنتی،عامل افزایش ابتلا به تب مالت

N83101909-72662589
مدیر نظارت بر مواد غذایی،آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو گفت: مصرف مواد لبنی سنتی،عامل افزایش ابتلا به بیماری تب مالت در یزد شده است.

به گزاش ایسنا-منطقه یزد،«رضا مورکیان» با اشاره به ضرورت افزایش سواد سلامت عمومی، اظهار کرد:‌  در چند سال اخیر شیوع بیماری تب مالت یا بروسلوز افزایش یافته بطوریکه در سال‌های 95 تا 97 به ترتیب 154،171 و 241 نفر به این بیماری مبتلا شدند.

وی با بیان این‌که متاسفانه آمار ابتلا به تب مالت روندی رو به رشد داشته است،‌افزود:‌ علت افزایش آمار مبتلایان به بیماری تب مالت در سال‌های اخیر مواردی از قبیل واکسینه نکردن دامها، مشکلات بهداشتی دامداری‌ها و رشد قارچ گونه لبنیاتی‌های سنتی است.

مدیر نظارت بر مواد غذایی،آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد،‌گفت:‌ توسعه لبنیات سنتی،بیشترین درصد آلودگی را در این زمینه به خود اختصاص می دهد.

این مسئول در پایان خاطرنشان کرد:‌ در حال حاضر 300 واحد توزیع مواد لبنی سنتی در استان یزد فعالیت می‌کنند.

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.