مدیرکل آموزش و پرورش استان زنجان، گفت: آموزش مهارتهای زندگی، نقدپذیری، تحمل نظر مخالف، دینداری و دینباوری، اندیشهورزی و درست اندیشیدن به دانشآموزان، از مهمترین اهدافی است که نظام تعلیم و تربیت کشور به دنبال آن است.
به گزارش گروه دریافت خبر خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) منطقه زنجان، به نقل از اداره اطلاعرسانی و روابطعمومی ادارهکل آموزش و پرورش استان، "مرتضی تمجیدی" با اشاره به لزوم توجه به پژوهش و تحقیق در کلاس درس، گفت: بر اساس سند تحول بنیادین آموزش و پرورش معلم یک پژوهشگر است که تلاش میکند تا با شناسایی ضعفها و قوتها، دانشآموزان را در مسیر تعلیم و تربیت مطلوب قرار دهند.
وی ادامه داد: آموزش مهارتهای زندگی، نقدپذیری، تحمل نظر مخالف، دینداری و دینباوری، اندیشهورزی و درست اندیشیدن به دانشآموزان از مهمترین اهدافی است که نظام تعلیم و تربیت کشور به دنبال آن است.
مدیرکل آموزش و پرورش استان زنجان، افزود: معلمان فکور و حرفهای با تکیه بر پژوهش و تحقیق و بهرهگیری از روشهای علمی تلاش میکنند تا شادابی و پیشرفت آموزشی را نصیب دانشآموزان خود سازند.
تمجیدی، آموزش مبتنی بر پژوهش را در دنیای معاصر مهم دانست و تصریح کرد: فرهنگیان فرهیخته با بهرهگیری از پژوهشهای علمی در تعلیم و تربیت نسل آینده و تدریس پژوهشمحور، دانشآموزان را به مسیر آموزش مبتنی بر حل مسئله هدایت میکنند و با تلفیق آموزش و پژوهش شاهد پیشرفت روزافزون آیندهسازان ایران اسلامی خواهیم بود.
مدیرکل دستگاه تعلیم و تربیت استان، اهمیت پژوهش در سند تحول بنیادین آموزش و پرورش را خاطرنشان کرد و گفت: کتابهای درسی دوره ابتدایی به گونهای تدوین شده که از همان ابتدا، تفکر پژوهش را به کودکان آموزش میدهد.
تمجیدی ادامه داد: پژوهش در کلاس درس و مدرسه یعنی "کنجکاوی" در زندگی روزمره، پژوهش در مدرسه گامی برای کمک به افزایش اعتماد به نفس در میان دانشآموزان است.
این مسوول افزود: پژوهش در کلاس درس و مدرسه، زمینهساز رشد و بالندگی دانشآموزان را فراهم میسازد و با پژوهشهای کلاسی و مدرسهای است که میتوان دانشآموزان را به اندیشیدن و تفکر منطقی و به حرکت واداشت.
نظرات