• یکشنبه / ۲۵ آبان ۱۳۹۳ / ۱۴:۲۴
  • دسته‌بندی: زنجان
  • کد خبر: zanjan-50825

ارتقاء کیفیت نان در گرو افزایش كیفیت آرد

 

مدیرعامل شرکت غله استان زنجان گفت: يكی از عوامل مهم در تعیین رتبه كارخانجات آردسازی، كیفیت آرد تولیدی است؛ چرا كه افزایش كیفیت آرد به ارتقای سطح كیفی نان مصرفی می‌انجامد.

 

"رسول منصوری" در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) منطقه زنجان، با بیان این مطلب، اظهار کرد: در مقایسه‌ای كه در استان زنجان، ما بین پنج كارخانه آردسازی در شش ماهه دوم سال 92 و شش ماهه اول سال‌جاری در خصوص طرح درجه‌بندی كارخانجات آردسازی صورت گرفته است، كارخانجات استان با بهسازی تجهیزات و انجام اقدامات لازم ارتقاء درجه یافته‌اند.

 

وی تصریح‌ کرد: بر پایه این گزارش در شش ماهه دوم سال92 از پنج كارخانه آردسازی استان زنجان كه مشمول طرح درجه‌بندی قرار گرفتند و یک واحد موفق به كسب درجه یك، 3 واحد درجه دو و یک واحد در درجه سه شدند.

 

منصوری با اشاره به اینکه بر پایه این گزارش طرح درجه‌بندی كارخانجات در شش ماهه اول سال‌جاری نیز حاكی از آن است كه امسال از پنج واحدی كه مشمول این طرح بودند دو واحد موفق به كسب درجه یك، دو واحد كارخانه درجه دو و یک واحد نیز درجه سه را كسب کرد.

 

مدیرعامل شرکت غله استان زنجان با اشاره به افزایش سطح كیفی تولید آرد كارخانجات در استان، گفت: آرد به‌ عنوان اصلی‌ترین ماده تشكیل‌دهنده نان نقش مهمی در ارتقای سطح كیفی نان و افزایش سلامت افراد جامعه دارد كه با افزایش عملكرد كارخانجات در تولید آرد مناسب این مهم تحقق می‌یابد.

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.