• سه‌شنبه / ۱۰ مهر ۱۳۹۷ / ۱۰:۳۷
  • دسته‌بندی: زنجان
  • کد خبر: zanjan-88638
  • خبرنگار : 50163

/یادداشتی برای دغدغه‌های پابرجا/

پای سیر طارم بدون وجود صنایع وابسته لنگ می‌زند

سیر


پای سیر طارم بدون وجود کارگاه‌های فرآوری و بسته‌بندی لنگ می‌زند .


به گزارش ایسنا، منطقه زنجان، شهرستان طارم یکی از ظرفیت‌های استان زنجان در کاشت محصول سیر به شمار می‌رود که سالانه سهم زیادی از بازار را به خود اختصاص می‌دهد.  این روزها که روزهای کار و تلاش برای کشاورزان محسوب می‌شود سیرکاران طارم نیز مشغول کاشت سیر هستند . امسال پیش‌بینی می‌شود حدود ۱۸۰۰ هکتار از اراضی طارم به کشت این محصول اختصاص یابد .


در حال حاضر 1100  بهره‌بردار طارمی به کشت و  کار این محصول مشغول هستتد که برآورد می‌شود از این میزان سطح حدود ۷۲ هزار تن سیر برداشت و روانه بازار شود . برداشت محصول سیر این شهرستان از اوایل اردیبهشت آغاز و تا اواخر مردادماه ادامه می‌یابد.  سیر تولیدی طارم با توجه به کیفیت بالایی که دارد، علاوه بر تامین نیاز شهرستان و استان به سایر نقاط کشور و همچنین کشورهای روسیه، آذربایجان و کشورهای حوزه خلیج‌فارس صادر می‌شود .


از جمله مشکلات سیرکاران طارمی نبود کارگاه‌های فرآوری صنعتی و بسته‌بندی است که موجب خروج ارزش‌افزوده این عملیات از شهرستان می‌شود که در این راستا مدیریت جهادکشاورزی در طارم در غالب مشاغل خانگی و کارگاه‌های صنعتی در جهت فرآوری و بسته‌بندی این محصول متقاصیان را جهت اخذ تسهیلات به بانک‌های عامل معرفی می‌کند .


از دیگر اقدامات جهادکشاورزی طارم در زمینه کشت سیر می‌توان به برگزاری برنامه‌های آموزشی، تامن نهاده‌ها بازدیدهای کارشناسان و ارائه توصیه‌های فنی و تنظیم بازار از طریق اطلاع‌رسانی پیگیری ساماندهی صادرکنندگان محلی در قالب تشکیل شرکت‌های بازگانی محصولات کشاورزی است .

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.