• پنجشنبه / ۱۰ آبان ۱۳۹۷ / ۱۱:۲۶
  • دسته‌بندی: زنجان
  • کد خبر: zanjan-89216
  • خبرنگار : 50162

معاون سازمان جهادکشاورزی استان زنجان خبر داد:

تولید بیش از 130 هزار تن انواع فرآورده‎های دامی در استان

فرآورده‌های دامی


معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهادکشاورزی استان زنجان گفت: طی نیمه نخست امسال بالغ بر 130 هزار و 548 تن انواع فرآورده های دامی در استان تولید شده است.


محمدعلی صادقی در گفت‌وگو با ایسنا، منطقه زنجان، با بیان اینکه این میزان فرآورده دامی، شیرخام، تخم‌مرغ، گوشت قرمز و گوشت طیور را شامل می‌شود، اظهار‌ کرد: در واقع طی شش ماهه نخست امسال، 24 هزار و 778 تن گوشت طیور و بالغ بر 7761 تن گوشت قرمز در استان تولید شده است.


این مسئول، میزان تخم‌مرغ صنعتی تولیدی در استان را 6250 تن عنوان کرد و ادامه داد: طی امسال بالغ بر 91 هزار و 760 تن شیر خام در استان زنجان تولید شده و خوشبختانه در حال حاضر 107 مرکز جمع‌آوری شیر با ظرفیت روزانه بالغ بر 465 تن در سطح استان زنجان فعال است.


وی همچنین با اشاره به وجود 244 واحد مرغ‌داری گوشتی در استان، ظرفیت این واحدها در هر دوره را بالغ بر 6 میلیون و 856 هزار قطعه عنوان کرد و افزود: طی نیمه نخست امسال 20 هزار و 580 تن گوشت مرغ صنعتی در استان تولید شده و بالغ بر 11 میلیون و 291 قطعه در واحدهای مرغ‌داری گوشتی استان جوجه‌ریزی شده است.


صادقی با اشاره به بهبود قابل ملاحظه‌ شاخص‌های پرورشی مرغ گوشتی در استان زنجان، تصریح کرد: طی سال‌های اخیر توجه ویژه به بهبود مدیریت واحدهای مرغ‌داری استان از لحاظ افزایش سطح دانش و معلومات مرغ‌داران، بهبود کیفیت ساخت و ساز واحدهای مرغ‌داری، رعایت مسائل قرنطینه‌ای و بهداشتی، کنترل جوجه‌ریزی از طرف اتحادیه‌های استانی، استفاده از جوجه‌های درجه یک با توجه به شرایط آب و هوایی استان و افزایش گرایش به همکاری با زنجیره‌های تولید گوشت مرغ سبب شده است که شاخص های پرورش مرغ گوشتی بهبود قابل توجهی داشته باشد.

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.