• چهارشنبه / ۲۴ بهمن ۱۳۹۷ / ۱۸:۵۰
  • دسته‌بندی: زنجان
  • کد خبر: zanjan-90963
  • خبرنگار : 50162

رئیس سازمان جهادکشاورزی استان زنجان:

مصرف آب در گلخانه 12 برابر کمتر است

مصرف آب در گلخانه 12 برابر کمتر است


رئیس سازمان جهادکشاورزی استان زنجان گفت: مصرف آب در گلخانه نسبت به فضای باز حدود ۱۰ تا ۱۲ برابر کم‌تر است.

 

به گزارش ایسنا، منطقه زنجان، تا سال گذشته، صفر تا 100 فرآیند صدور پروانه تاسیس گلخانه بر عهده نظام مهندسی کشاورزی بود و همین مسئله باعث می‌شد که روند صدور در شرایط ایده‌آل، سه یا چهار ماه طول بکشد، ولی امسال با اعمال شرایط جدید، این زمان به یک ماه کاهش یافته است.

 

در روند قبلی، از پذیرش درخواست تاسیس گلخانه تا بررسی‌های فنی پرونده، توسط نظام مهندسی انجام می‌گرفت و امور باغبانی سازمان جهادکشاورزی فقط پرداخت تسهیلات را بر عهده داشت. به همین ‌خاطر، روند توسعه بسیار کند بود و سازمان جهادکشاورزی معتقد بود که چنین شرایطی باعث می‌شود که توسعه کمی گلخانه‌های استان با سقف اهداف تعیین شده فاصله زیادی داشته باشد.

 

در واقع متقاضیان ساکن در شهرستان از نظر دسترسی آسان به نظام مهندسی کشاورزی مشکلات زیادی داشتند و با توجه به این‌که متقاضیان از مناطق مختلف بودند، شرایط ایجاب می‌کرد که روند صدور پروانه تغییر کند و سهل‌تر شود، البته شرایط فعلی به صورت موقت و فقط در استان زنجان ایجاد شده است.

 

مدیر امور باغبانی سازمان جهادکشاورزی استان زنجان، در این رابطه در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار می کند: در حال حاضر، متقاضی برای احداث گلخانه به مرکز خدمات کشاورزی در مناطق مختلف استان مراجعه می‌کند و مرکز نیز اسناد فرد متقاضی و عرصه مورد نظر وی را مورد بررسی‌های اجمالی قرار می‌دهد.

 

بهنام اوجاقلو تصریح می‌کند: در مرحله بعد، پرونده برای تجمیع 10 مورد استعلام، به مدیریت جهادکشاورزی شهرستان مربوطه ارسال می‌شود و در صورتی که شرایط برای احداث گلخانه مثبت ارزیابی شود، یک نفر کارشناس از نظام مهندسی بابت بررسی نهایی پرونده معرفی می‌شود.

 

رئیس سازمان جهادکشاورزی استان نیز در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به فعالیت ۳۳ هکتار گلخانه در استان زنجان، می‌افزاید: پیش‌بینی می‌شود که در برنامه ششم توسعه، ۱۰۰ هکتار گلخانه در استان احداث شود. این در حالی است که مهم‌ترین محصولات گلخانه‌ای تولیدی در استان زنجان، توت‌فرنگی، خیار، گوجه‌فرنگی، فلفل دلمه‌ای و نهال را شامل می‌شود.

 

حسین جعفری با تاکید بر اینکه انتقال تولید محصولات سبزی و صیفی از فضای آزاد به محیط گلخانه به‌ منظور مدیریت مصرف آب در دستور کار قرار دارد، خاطرنشان می‌کند: گسترش تولید محصولات گلخانه‌ای، گامی اساسی در مدیریت مصرف آب در بخش کشاورزی به‌حساب می‌آید.

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.