• جمعه / ۲۳ فروردین ۱۳۹۸ / ۱۱:۵۳
  • دسته‌بندی: زنجان
  • کد خبر: zanjan-91725
  • خبرنگار : 50165

برای اولین‌بار در استان اتفاق افتاد:

صدور استاندارد تشویقی کترینگ در زنجان

علامت استاندارد


مدیرکل استاندارد استان زنجان گفت: علامت استاندارد تشویقی برای خدمت "تهیه و توزیع غذاهای پخته و نیمه‌پخته (کترینگ)" در نیمه فروردین‌ماه سال‌جاری برای نخستین‌بار در استان زنجان صادر شد .


داوود کارگرزاده در گفت‌وگو با ایسنا، منطقه زنجان، اظهار کرد: علامت استاندارد تشویقی برای خدمت "تهیه و توزیع غذاهای پخته و نیمه‌پخته (کترینگ)" در نیمه فروردین‌ماه سالجاری برای نخستین‌بار در استان زنجان صادر شده است .


این مسئول با بیان اینکه این پروانه برای مؤسسه خیریه روزبه زنجان صادر شده است، ادامه داد: این پروانه استاندارد با توجه به مطابقت شرایط حاکم در واحد خدماتی مذکور، با رعایت الزامات استاندارد 2083 صادر شده است .


وی افزود: مؤسسه خیریه روزبه زنجان، با اخذ پروانه تأیید صلاحیت مدیرکنترل کیفیت و فراهم کردن همه الزامات مندرج در استاندارد ملی مربوطه، موفق به اخذ پروانه کاربرد علامت استاندارد تشویقی در حوزه ارائه خدمت کترینگ شده است .


کارگرزاده تصریح کرد: مصرف‌کنندگان با توجه به درج علامت استاندارد بر روی محصولات و کالاهای مورد مصرف خود به آن اطمینان می‌کنند که در این راستا تولیدکنندگان نیز باید متعهد شوند که با درج این نشان بر روی محصولات خود اعتماد مردم را خدشه‌دار نکنند .


مدیرکل استاندارد استان زنجان خاطرنشان کرد: استقبال از کالای باکیفیت از سوی مردم و توجه عموم به این نشان، باعث تشویق تولیدکنندگان جهت تولید کالاهای باکیفیت و استاندارد خواهد شد که بی‌شک بهترین معیار برای تشخیص کالاهای باکیفیت از محصولاتی که کیفیت مطلوبی ندارند، نشان مرغوبیت کالا (استاندارد) است؛ چرا که معیارهای مورد تاکید استاندارد ایران، هم‌تراز با معیارهای جهانی است .

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.