• دوشنبه / ۲۶ فروردین ۱۳۹۸ / ۲۳:۰۰
  • دسته‌بندی: زنجان
  • کد خبر: zanjan-91786
  • خبرنگار : 50159

مدیرکل میراث‌فرهنگی استان زنجان خبر داد:

حضور 14 کشور در پنجمین جشنواره غذای اکو

3


مدیرکل میراث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری استان، از حضور 14 کشور در پنجمین جشنواره بین‌المللی غذای اکو ـ جاده ابریشم در زنجان خبر داد.

 

به گزارش ایسنا، منطقه زنجان، یحیی رحمتی عصر امروز در نشست مشترک پیرامون برگزاری پنجمین جشنواره بین‌المللی غذای اکو، ضمن قدردانی از رسانه‌ها به خاطر همراهی همیشگی در جلوه خاص دادن به عرصه گردشگری زنجان، جمعیت ساکن در منطقه اکو و جاده ابریشم را بالغ بر 2 میلیارد و 450 میلیون نفر عنوان کرد و افزود: بی‌تردید با برگزاری جشنواره بین‌المللی غذای اکو می‌توانیم در گردش مالی این تعداد جمعیت سهم ارزنده‌ای را داشته باشیم.

 

وی با بیان اینکه پنجمین جشنواره بین‌المللی غذای اکو از 29 فروردین‌ماه تا اول اردیبهشت‌ماه امسال برگزار خواهد شد، تصریح کرد: در این دوره از جشنواره 14 کشور اعلام آمادگی کرده‌اند که در طول برگزاری چهار روزه این جشنواره در زنجان، شاهد حضور سفرا و دیپلمات‌ از کشورهایی چون  اتریش، سریلانکا، عمان، یونان، ترکمنستان، افغانستان، تاجیکستان، اندونزی، ترکیه، آذربایجان، هندوستان، روسیه، کرواسی و ... خواهیم بود.

 

این مسئول با یادآوری اینکه در طبخ غذاهای این دوره از جشنواره از توان دانشگاه‌ها، سفارتخانه‌ها و آشپزهای حرفه‌ای سفارتخانه‌ها نیز استفاده خواهد شد، ادامه داد: در پنجمین جشنواره بین‌المللی غذای اکو ـ جاده ابریشم 18 گروه آشپزی خارجی به طبخ و ارائه غذا خواهند پرداخت که این ظرفیت می‌تواند طعم‌های زیادی را برای ذائقه‌های مختلف فراهم کند.

 

مدیرکل میراث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری استان زنجان همچنین از برپایی 30 غرفه برای طبخ غذاهای ایران در پنجمین جشنواره بین‌المللی غذای اکو ـ جاده ابریشم خبر داد و اظهار کرد: در این دوره از جشنواره اکو، غرفه‌هایی از استان‌های گیلان، مازندران، گلستان، آذربایجان‌شرقی، همدان، سمنان، یزد، کردستان، خراسان رضوی و شمالی، البرز، تهران، خوزستان، اصفهان، مرکزی، قزوین، بوشهر، فارس و زنجان حضور خواهند داشت.

 

رحمتی با اشاره به اینکه قدردانی از برگزاری این جشنواره در نشست سالانه اکو و نیز اعلام طرح «زنجان 2020» به عنوان پایلوت گردشگری کشورهای اکو از دستاوردهای مهم این جشنواره به‌شمار می‌رود، افزود: معرفی استان زنجان در مقیاس بین‌المللی، توسعه غذای گردشگری، ترویج غذای سالم، حرکت در راستای معرفی راه ابریشم و ... از دیگر اهداف برگزاری این جشنواره به‌شمار می‌رود که علی‌رغم کسب موفقیت‌های قابل قبول در این عرصه، معتقدیم با نقطه مطلوب فاصله داریم.

 

وی با بیان اینکه حضور کشورهایی چون یونان، اندونزی، اتریش، هندوستان و بنگلادش برای اولین‌بار در این جشنواره اتفاق می‌افتد، خاطرنشان کرد: مراسم افتتاحیه پنجمین جشنواره بین‌المللی غذای اکو در ساعت 17 روز 29 فروردین‌ماه و مراسم اختتامیه این جشنواره نیز روز اول اردیبهشت‌ماه، مصادف با نیمه شعبان و همراه با برگزاری جشن‌های مربوط به این عید بزرگ برگزار خواهد شد.

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.