• جمعه / ۱۹ خرداد ۱۳۹۱ / ۱۲:۰۵
  • دسته‌بندی: اقتصاد کلان
  • کد خبر: 91031910463

رييس كل بانك مركزي در گفت‌وگو با ايسنا:

پرداخت پول نفت ايران به روز شده است

پرداخت پول نفت ايران به روز شده است

رييس كل بانك مركزي از به روز شدن پرداخت پول نفت ايران خبر داد.

رييس كل بانك مركزي از به روز شدن پرداخت پول نفت ايران خبر داد.

محمود بهمني در گفت‌وگو با خبرنگار بانك و بيمه خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا) در مورد بدهي‌هاي ارزي كشورهاي ديگر به بانك مركزي ايران گفت: ‌ما تا اين لحظه نگذاشتيم كه تعهدات ما معوق شود.

وي در مورد بدهي‌هاي نفت به ايران اظهار كرد: اكنون مبالغ آن را به حساب‌هاي ما در خارج از كشور واريز كرده‌اند. يكي دو كشور بودند كه با تاخير اين مبالغ را واريز مي‌كردند كه آن‌ها تقريبا به روز كرده‌اند.

بهمني با بيان اين‌كه وضعيت پرداخت پول‌ نفت به ايران اكنون بهتر از قبل شده است، متذكر شد: در گذشته يكي دو كشور بودند كه هفت، هشت يا پنج ميليارد دلار بدهي داشتند و خوشبختانه اكنون آن‌ها اين مبالغ را پرداخت كردند.

انتهاي پيام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha