• سه‌شنبه / ۲۱ شهریور ۱۳۹۱ / ۱۳:۳۷
  • دسته‌بندی: انرژی
  • کد خبر: 91062112812

وزير نفت وعده داد:

پاداش پيمانكاران پارس جنوبي افزايش مي‌يابد

پاداش پيمانكاران پارس جنوبي افزايش مي‌يابد

وزير نفت از افزايش پاداش پيمانكاران توسعه‌دهنده فازهاي ميدان گازي پارس جنوبي خبرداد.

وزير نفت از افزايش پاداش پيمانكاران توسعه‌دهنده فازهاي ميدان گازي پارس جنوبي خبرداد.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، رستم قاسمي، وزير نفت، در نشستي با مسئولان شركت مهندسي و ساخت تاسيسات دريايي از افزايش پاداش شركت مهندسي و ساخت تاسيسات دريايي ايران خبر داد و گفت: در صورتي كه اين شركت بتواند پروژه‌هاي خود در پارس جنوبي را زودتر از زمان مشخص شده به اتمام برساند، پاداش آن از ماهانه 50 ميليون دلار به 75 ميليون دلار افزايش مي‌يابد.

وي با اشاره به اينكه در گذشته تنها يك يا دو سكوي درحال ساخت براي پارس جنوبي در كشور وجود داشت، گفت:امروز به طور همزمان 25 سكو براي اين ميدان بزرگ گازي در حال ساخت است كه فقط 10 سكوي آن در يارد خرمشهر ساخته مي‌شود.

وزير نفت با بيان اينكه ساخت پالايشگاه‌هاي «فازهاي 35 ماهه» ركورددار هستند توضيح داد: با وجود اينكه 27 ماه از قراردادهاي 35 ماهه مي‌گذرد پيشرفت اين فازها بين 60 تا 65 درصد است. اين در حالي است كه شركت‌هاي خارجي توسعه دهنده فازهاي توسعه يافته پارس جنوبي در مدت زمان بيشتري به اين ميزان از پيشرفت دست يافته‌اند.

وزير نفت ابراز اميدواري كرد كه اولين سكوي فازهاي 35 ماهه سال آينده براي نفت بارگيري شود و در صورت تحقق اين كار پاداش اين شركت افزايش مي‌يابد.

به گزارش ايسنا، پيش از اين وزارت نفت اعلام كرده بود كه پيمانكاران توسعه‌دهنده ميدان گازي پارس جنوبي در صورت هر ماه تاخير 50 ميليون دلار جريمه و در صورت تكميل پروژه پيش از زمان مشخص شده تا 50 ميليون دلار پاداش دريافت مي‌كنند.

به گفته قاسمي در صورت انجام چنين كاري ثابت خواهيم كرد ظرف مدت 35 ماه مي‌توان كارهاي بزرگ را انجام داد.

انتهاي پيام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha