• شنبه / ۲۸ فروردین ۱۴۰۰ / ۱۳:۵۵
  • دسته‌بندی: اصفهان
  • کد خبر: 00061652130
  • منبع : نمایندگی دانشگاه اصفهان

چرا گوشت قرمز بالاتر از ۱۸۰ هزار تومان فروخته می‌شود؟

چرا گوشت قرمز بالاتر از ۱۸۰ هزار تومان فروخته می‌شود؟

ایسنا/اصفهان رئیس اتحادیه گوشت قرمز شهرستان اصفهان با اشاره به افزایش نرخ جزئی این محصول، گفت: قیمت بالای گوشت بیش از نرخ مصوب و بالاتر از ۱۸۰ هزار تومان با توجه به توافق بین قصاب و مشتری است که مشتری گوشت را بدون استخوان یا دنبه و یا راسته و ... سفارش می دهد و نمی توان برای این مدل گوشت قیمت گذاری جداگانه داشته باشیم.

اصغر پورباطنی در گفت‎‌وگو با ایسنا در خصوص برخی صحبت ها مبنی بر افزایش قیمت گوشت قرمز با توجه به تامین نشدن نهاده دامداری ها و خشکسالی در کشور، اظهار کرد: اگرچه خشکسالی در کشور موجب مشکلاتی در تامین نهاده ها شده است، اما در حال حاضر افزایش قیمت گوشت در اصفهان بسیار جزئی بوده و ارتباطی به این موضوع نداشته است.

وی توضیح داد: این افزایش جزئی قیمت گوشت قرمز نه به دلیل خشکسالی و کمبود نهاده ها، بلکه ناشی از افزایش دستمزد کارگران، هزینه بالای کشتارگاه ها، حمل و نقل و ... است.

رئیس اتحادیه گوشت قرمز شهرستان اصفهان با بیان اینکه در حال حاضر قیمت گوشت قرمز نسبت به سال گذشته حدود ۲ درصد افزایش یافته است، گفت: قیمت هر کیلو بره درجه یک با دنبه ۱۴۰ هزار تومان، گوشت بره بدون دنبه ۱۵۰ هزار تومان، گوساله مخلوط ۱۱۵ و گوشت لخم گوساله ۱۲۰ هزار تومان، مغز ران گوساله ۱۲۵ هزار تومان و گوشت لخم شتر ۱۷۵ است، البته برای گوشت شتر قیمت گذاری ها روزانه است.

وی درباره اینکه با وجود این اعلام قیمت ها، گوشت در قصابی ها از ۱۸۰ هزار تومان به بالا فروخته می شود، گفت: قیمت بالای گوشت بیش از نرخ مصوب و بالاتر از ۱۸۰ هزار تومان با توجه به توافق بین قصاب و مشتری است که مشتری گوشت را بدون استخوان یا دنبه و یا راسته و ... سفارش می دهد و نمی توان برای این مدل گوشت قیمت گذاری جداگانه داشته باشیم، البته اگر نهاده ها به موقع تحویل دامداران نشود و یا نهاده مورد نیاز آنها به دلیل خشکسالی تامین نشود، این موضوع به طور قطع بر قیمت تمام شده گوشت قرمز تاثیرگذار خواهد بود.

پورباطنی در خصوص خرید گوشت قرمز توسط مردم، گفت: در مجموع قدرت خرید مردم نسبت به سال های گذشته کمتر شده است و به نوعی که اگر دو سال گذشته مشتری یک شقه کامل گوشت را برای مصرف ۱۵ یا یک ماه خود خرید می کرد، اکنون به دلیل شرایط اقتصادی تنها توان خرید دو کیلو گوشت قرمز را دارد.

وی با تاکید بر اینکه میزان خرید گوشت توسط مردم نسبت به دو سال پیش کمتر شده است، اظهار کرد: با توجه به این موضوع گوشت یکی دو روز در قصابی ها می ماند، البته قصابان به دلیل هزینه بالای حمل بار از کشتارگاه تا مغازه، میزان گوشت بیشتری را به قصابی های خود می آوردند.

رئیس اتحادیه گوشت قرمز شهرستان اصفهان با بیان اینکه اصفهان در تامین دام سنگین خودکفا است، یادآور شد: حدود ۷۰ درصد دام سبک اصفهان از استان های همجوار همچون لرستان، تبریز، کرمانشاه، شیراز و ... وارد اصفهان می شود.

انتهای پیام