جام جهانی

  • چهارشنبه / ۲۲ دی ۱۴۰۰ / ۱۶:۲۸
  • دسته‌بندی: انجمن های علمی
  • کد خبر: 1400102216683
  • منبع : باشگاه دانشجویان

در نشستی دانشجویی بررسی می‌شود:

گذار انرژی جهان برای دستیابی به کربن خنثی

گذار انرژی جهان برای دستیابی به کربن خنثی

انجمن علمی دانشجویی محیط زیست دانشگاه تهران با همکاری تشکل‌های حوزه محیط زیست و انرژی، نشست «گذار انرژی جهان برای دستیابی به کربن خنثی» را برگزار می‌کنند.

به گزارش باشگاه دانشجویان ایسنا، آشنایی با تغییر اقلیم، گازهای گلخانه ای، کنوانسیون و توافق پاریس و کاپ، تعریف کربن خنثی"، "سهم بخش های مختلف در کاهش انتشار،

رویکرهای های کاهش انتشار در هر بخش"،" کاهش انتشار در بخش انرژی زیربخش های بخش انرژی(نیروگاه، نفت و گاز، صنعت، خانگی، حمل و نقل و کشاورزی) انواع حامل های انرژی"،" گذار انرژی، تعریف، الزامات، پتانسیل ها"،"الزامات وپیش نیازهای گذار انرژی، پتانسیل های گذار انرژی برای ایران" و"تهدیدها  و چالش های گذار انرژی کشورهای دنیا برای ایران(اقدامات مقابله ای)" ازجمله مباحث و سرفصل هایی است که در این برنامه ارائه خواهد شد.

این برنماه با سخنرانی دکتر کاظم کاشفی - عضو هیئت علمی و مدیر گروه سوخت و احتراق پژوهشگاه صنعت نفت ودکترای مهندسی محیط زیست از دانشگاه تهران، روز پنجشنبه، ٢٣ دی ماه، ساعت ١٨:٣٠ الی ٢٠:٣٠، به صورت آنلاین و در بستر اسکای‌روم برگزار می‌شود.

علاقه مندان می توانند جهت ثبت نام و شرکت در این برنامه به لینک https://b2n.ir/x11403 مراجعه کنند.

گذار انررژی جهان برای دستیابی به کربن خنثی

انتهای پیام