• دوشنبه / ۵ اردیبهشت ۱۴۰۱ / ۱۲:۱۲
  • دسته‌بندی: هرمزگان
  • کد خبر: 1401020502333
  • منبع : نمایندگی هرمزگان

۴۱ واحد صنفی متخلف در قشم پلمب شد/ صدور و تمدید ۵۲۶ کارت بازرگانی

۴۱ واحد صنفی متخلف در قشم پلمب شد/ صدور و تمدید ۵۲۶ کارت بازرگانی

ایسنا/هرمزگان مدیر بازرگانی و اصناف سازمان منطقه آزاد قشم از انجام ۷ هزار بازرسی از اصناف و پلمب ۴۱ واحد صنفی خبرداد.

هرمز امیری در گفت و گو با ایسنا، افزود: در پی این تعداد بازدید و بازرسی میدانی ۱۸۷۳ اخطاریه صادر شده و ۱۱۲۱ تذکرشفاهی نیز صورت پذیرفته است.

وی ادامه داد: همچنین در سال گذشته ۱۱۸ پرونده از سوی کارشناسان این مجموعه به اداره تعزیرات حکومتی شهرستان قشم ارسال و ۴۱ واحد صنفی متخلف به دلیل رعایت نکردن پروتکل‌های بهداشتی و اصول صنفی پلمب شد.

مدیر بازرگانی و اصناف سازمان منطقه آزاد قشم افزود: در این مدت همچنین ۲۳۹ مورد از اقلام تاریخ مصرف گذشته و غیرمجاز با وزن ۴۶۳۸ کیلوگرم معدوم شده است.

به گفته امیری در سال گذشته ۱۵۲ فقره شکایت کتبی به این مجموعه ارجاع شده که از این تعداد ۱۴۲ فقره مورد رسیدگی قرار گرفته و مابقی نیز به دلیل رضایت شاکی مختومه شده است.

مدیر بازرگانی و اصناف سازمان منطقه آزاد قشم همچنین از صدور و تمدید ۵۲۶ کارت بازرگانی در سال ۱۴۰۰ در این منطقه خبر داد.

هرمز امیری با اعلام این خبر گفت: در سال گذشته ۱۰۵ کارت بازرگانی در منطقه آزاد قشم صادر و ۴۲۱ کارت برای متقاضیان فعالیت در این منطقه تمدید شده است.

وی ادامه داد: همچنین در این مدت ۲۴ کارت باطل، ۳۴۰ کارت تعویض و ۱۵ کارت المثنی نیز در این منطقه صادر شده است.

مدیر بازرگانی و اصناف سازمان منطقه آزاد قشم در پایان اظهار کرد: کارت‌های بازرگانی منطقه آزاد قشم در سه ‌شاخه تولیدی، خدماتی و تجاری برای متقاضیان صادر می‌شود و هیچ کارت بازرگانی یک‌بارمصرف یا دارای اعتبار یک‌ساله در این منطقه وجود ندارد.

انتهای پیام