جام جهانی

  • شنبه / ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۱ / ۱۱:۱۶
  • دسته‌بندی: یزد
  • کد خبر: 1401021006301
  • خبرنگار : 50214

تصویب تسهیلات ۴۵۸ میلیارد تومانی صنایع یزد در کارگروه رفع موانع تولید

تصویب تسهیلات ۴۵۸ میلیارد تومانی صنایع یزد در کارگروه رفع موانع تولید

ایسنا/یزد رئیس سازمان صنعت،معدن وتجارت استان یزد از تصویب تسهیلات رونق تولید درخواستی ۴۵ واحد صنعتی به مبلغ ۴۵۸ میلیارد تومان در کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید استان خبر داد.

«محمدرضا علمدار یزدی« در حاشیه چهارصد و سی و دومین جلسه کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید استان یزد که به دبیری سازمان صمت استان و با حضور اعضا تشکیل شد، گفت: در این نشست، تسهیلات سرمایه درگردش وتسهیلات سرمایه ثابت، بازسازی و نوسازی به مبلغ ۴۵۸ میلیارد تومان برای تعداد ۴۵ واحد به تصویب رسید.

وی افزود: مصوب شد ۲۰ واحد، تسهیلات سرمایه در گردش به مبلغ ۴۲۰ میلیارد تومان با تثبیت اشتغال بالغ بر ۴۵۰ نفر و همچنین ۲۵ واحد صنعتی ، تسهیلات سرمایه ثابت، بازسازی و نوسازی به مبلغ ۳۱۱ میلیارد تومان با امکان ایجاد اشتغال حدود ۴۰۰ نفر دریافت کنند.

دبیر کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید استان گفت: جهت رفع مشکل واحدهای صنعتی معدنی در جلسات کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید ، تعداد هفت هزار و ۵۷۹  مصوبه برای اجرا به دستگاه‌های اجرایی و بانک‌های عامل ابلاغ شده است.‬‬‬

به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی سازمان صمت استان، علمدار در پایان خاطرنشان کرد: در این نشست مشکلات چند واحد صنعتی مطرح و برای رفع آن‌ها چاره اندیشی شد.

انتهای پیام