• دوشنبه / ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۱ / ۱۰:۴۰
  • دسته‌بندی: زنجان
  • کد خبر: 1401021911809
  • خبرنگار : 50163

مدارس خدابنده نیازمند نوسازی

مدارس خدابنده نیازمند نوسازی

ایسنا/زنجان نماینده مردم خدابنده در مجلس شورای اسلامی گفت: اکثر مدارس شهرستان خدابنده به لحاظ فیزیکی، تخریبی و یا نیازمند مقاوم‌سازی است.

سیدالبرز حسینی صبح امروز (۱۹ اردیبهشت‌ماه) در مراسم تقدیر از فرهنگیان شهرستان خدابنده با اشاره به مقام شامخ معلم، اظهار کرد: شان معلمی آن قدر بالا است که از توصیف آن عاجز هستیم، همانطور که حضرت امام (ره) در خصوص استاد مطهری فرمودند: من فرزندی را از دست دادم که حاصل زندگی‌ام بود.

وی رسالت معلم را تربیت انسان و انسان‌سازی عنوان کرد و گفت: جامعه مدیون تلاش و زحمات بی‌وقفه و شبانه‌روزی معلمان است، لذا باید اهتمام جدی در رسیدگی و رفع مشکلات این قشر از جامعه وجود داشته باشد.

نماینده مردم شهرستان خدابنده در مجلس شورای اسلامی در خصوص تامین اعتبارات آموزش و پرورش نیز عنوان کرد: کسری بودجه در آموزش و پرورش که از نهادهای حساس کشور به شمار می‌رود، باعث کاهش بازدهی این سیستم نیز خواهد شد.

این‌ مسئول با اشاره به فضاهای فیزیکی مدارس در خدابنده، متذکر شد: اکثر مدارس کشور و شهرستان به لحاظ فیزیکی تخریبی و یا نیازمند مقاوم‌سازی است که در همین راستا پیرو بازدید مدیرکل نوسازی کشور و پیگیری‌های انجام شده در این خصوص و با مشارکت خیرین و اولیا تعداد قابل قبولی از مدارس در سطح شهرستان آماده ساخت و ساز است.

امام جمعه قیدار نیز در ادامه این‌ مراسم ضمن گرامی‌داشت سالروز شهادت استاد مطهری و تبریک هفته معلم، بیان کرد: معلمان انسان‌های بزرگ و وارسته‌ای هستند که عمر خود را صرف آموزش و تعلیم و تربیت هم‌نوعان خود می‌کنند، بنابراین تکریم و پاسداشت این بزرگان وظیفه دینی و شرعی است.

حجت‌الاسلام سید علی موسوی با یادآوری اینکه معلم با روح و جان دانش‌آموز سر و کار دارد و رابطه دانش‌آموز با معلم یک رابطه باطنی و معنوی است، افزود: به همین جهت معلم به عنوان یک الگوی محبوب پذیرفته می‌شود و همه صفات، خلقیات و حتی رفتار ظاهری او نیز به شاگردان منتقل می‌شود. معلمان خوب فرهنگ‌سازان، هدایت‌گران، تمدن‌ساز آن و تربیت‌کنندگان انسان‌های صالح هستند.

انتهای پیام