• سه‌شنبه / ۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۱ / ۱۰:۵۴
  • دسته‌بندی: زنجان
  • کد خبر: 1401022012761
  • خبرنگار : 50295

کارشناس مسئول آموزش و پژوهش حوزه هنری استان زنجان:

هدف حوزه هنری از برگزاری کارگاه‌ها صرفا آموزش نیست

هدف حوزه هنری از برگزاری کارگاه‌ها صرفا آموزش نیست

ایسنا/زنجان کارشناس مسئول آموزش و پژوهش حوزه هنری استان زنجان گفت: عامل تفاوت کارگاه‌های حوزه هنری با سایر کلاس‌های آموزشی در این است که هنرجویان با شرکت در این کارگاه‌ها بر اساس آموزش‌های تخصصی مبانی فکری، تبیینی و تحلیلی هنر فرصت تولید آثار فاخر را دارند.

فاطمه غنیمتی در گفت‌وگو با ایسنا، درباره کارگاه‌های برگزار شده در حوزه هنری استان، اظهار کرد: کلاس‌های آموزشی حوزه هنری استان زنجان تولید محور و به صورت کارگاهی برگزار می‌شوند که هدف حوزه هنری از برگزاری کارگاه‌ها صرفاً آموزش نبوده و سعی داریم تا هنرجویان بعد از اتمام کارگاه، توانایی تولید اثر را داشته‌ باشند.

وی با بیان اینکه تنها آموزش اهداف کارگاه‌های حوزه هنری نیست، افزود: بحث و گفت‌وگو و تبادل‌نظر پیرامون مبانی فکری و تبیینی و تحلیلی هنر از لحاظ بررسی جایگاه هنر و اثرگذاری هنر اسلامی و انقلابی، از دیگر اهداف برگزاری این کارگاه‌ها است که هنرجویان علاقه‌مند با شرکت در این کارگاه‌ها و دریافت این مفاهیم می‌توانند از این تحلیل‎‌ها در تولید آثار فاخر بهره‌مند شوند.

غنیمتی با اشاره به جذب و پرورش هنرمند و تولید آثار فاخر هنری، تصریح کرد: فعالیت‌های آموزشی حوزه هنری در کنار تولید، خروجی محور بوده و تربیت درست هنرمندان نیز اهمیت ویژه‌ای دارد و برای هنرجویان این فرصت فراهم می‌شود تا با شرکت در این کارگاه‌های آموزشی - تحلیلی فرصت تولید اثر داشته باشند و حوزه هنری نیز از هنرجویان مستعد بعد از اتمام کارگاه نیز حمایت می‌کند.

کارشناس مسئول آموزش و پژوهش حوزه هنری استان زنجان با بیان اینکه حوزه هنری در طول سال در رشته‌های مختلف همچون هنرهای تجسمی، تصویری، نمایشی، آفرینش‌های ادبی، ادبیات پایداری و تاریخ شفاهی کارگاه‌هایی را برگزار می‌کند، ادامه داد : این کارگاه‌ها از طریق انتشار پوستر در فضای مجازی (صفحات رسمی حوزه هنری زنجان در تلگرام و اینستاگرام)، سایت اطلاع رسانی می‌شود. همچنین علاقه‌مندان می‌توانند برای اطلاع از کارگاه‌ها به حوزه هنری استان مراجعه کنند.

وی با دعوت از هنرجویان علاقه‌مند در خصوص همکاری در برگزاری برنامه‌ها، خاطرنشان کرد: نظرسنجی‌های انجام شده نشان از رضایت هنرجویان از کارگاه‌های حوزه هنری دارد و در این کارگاه‌ها افرادی آموزش دیده‌اند که در حال حاضر با خود حوزه هنری همکاری داشته یا در حال فعالیت در سایر ارگان‌ها هستند.

انتهای پیام