جام جهانی

  • سه‌شنبه / ۱۰ خرداد ۱۴۰۱ / ۰۹:۰۴
  • دسته‌بندی: خوزستان
  • کد خبر: 1401031007139
  • خبرنگار : 50228

پایان مسابقات فوتسال کارگری خوزستان با قهرمانی تیم گاز

پایان مسابقات فوتسال کارگری خوزستان با قهرمانی تیم گاز

ایسنا/خوزستان تیم‌های برتر رقابت‌های فوتسال کارگری خوزستان معرفی شدند.

محمدامین طرفیان رییس انجمن فوتبال هیات ورزشی کارگری خوزستان در گفت و گو با ایسنا، اظهارکرد: این دوره از رقابت‌ها پس از دو سال وقفه به دلیل همه‌گیری کرونا، از اردیبهشت ماه با حضور ۱۵ تیم در قالب چهار تیم آغاز شد.

وی با اشاره به سطح خوب رقابت‌ها، عنوان کرد: در پایان نیز تیم‌های نفت و گاز مارون و گاز خوزستان به فینال راه پیدا کردند و تیم‌های پتروشیمی مسجدسلیمان و نورد و لوله اهواز به دیدار رده‌بندی رسیدند.

رییس انجمن فوتبال هیات ورزشی کارگری خوزستان گفت: دیدار فینال نیز شب گذشته در اهواز برگزار شد که در یک بازی نزدیک و پایاپای، تیم گاز اهواز به قهرمانی رسید و نفت و گاز مارون مقام دوم را به خود اختصاص داد. همچنین مقام سوم به نورد و لوله اهواز رسید.

وی بیان کرد: علیرضا سهرابی سرپرست انجمن فوتبال کارگری کشور و آقای ارسلان غمگین مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی خوزستان نیز نظاره گر دیدار فینال بودند.

انتهای پیام