• سه‌شنبه / ۱۷ خرداد ۱۴۰۱ / ۱۰:۱۰
  • دسته‌بندی: سیستان و بلوچستان
  • کد خبر: 1401031711456
  • منبع : نمایندگی سیستان و بلوچستان

معاون مسکن و ساختمان اداره کل راه و شهرسازی سیستان و بلوچستان؛

وام کمک ودیعه مسکن در زاهدان ۷۰ میلیون تومان شد

وام کمک ودیعه مسکن در زاهدان ۷۰ میلیون تومان شد

ایسنا/سیستان و بلوچستان معاون مسکن و ساختمان اداره کل راه و شهرسازی استان سیستان و بلوچستان گفت: سقف تسهیلات کمک ودیعه مسکن در زاهدان مرکز استان و سایر نقاط شهری به ترتیب ۷۰ و ۴۰ میلیون تومان با نرخ سود ۱۸ درصد و طول دوره بازپرداخت ۵ساله است.

ابوالفضل مهدیار در گفت وگو با ایسنا اظهار داشت: ثبت نام برای وام کمک ودیعه مسکن از طریق سامانه‌ جامع طرح های حمایتی مسکن وزارت راه و شهرسازی به نشانی saman.mrud.ir  در بخش ثبت نام تسهیلات کمک ودیعه انجام می‌شود.

وی با بیان اینکه ثبت نام برای این تسهیلات ۱۲ خردادماه جاری آغاز شده است، گفت: باتوجه به اینکه این تسهیلات دارای سقف تعیین شده توسط بانک مرکزی است، متقاضیان ثبت نام و پیگیری امور دریافت وام توسط بانکهای عامل را به لحاظ زمانی مدیریت کنند.

معاون مسکن و ساختمان اداره کل راه و شهرسازی استان سیستان و بلوچستان تصریح کرد: افرادی که متقاضی دریافت تسهیلات ودیعه و اجاره مسکن هستند باید دارای اجاره‌نامه و کد رهگیری باشند.

مهدیار با اشاره به اینکه نرخ سود تسهیلات ودیعه مسکن ۱۸ درصد و طول دوره بازپرداخت ۵ساله است. عنوان کرد: در حال حاضر افرادی در اولویت دریافت وام ودیعه مسکن و معرفی به بانک هستند که سال‌های گذشته وام ودیعه را دریافت نکرده‌اند.

انتهای پیام