• شنبه / ۲۱ خرداد ۱۴۰۱ / ۰۹:۳۱
  • دسته‌بندی: صنفی،فرهنگی‌ودانشجویی
  • کد خبر: 1401032114162
  • منبع : باشگاه دانشجویان

برگزاری دوره آموزش متلب

برگزاری دوره آموزش متلب

انجمن علمی دانشجویی مهندسی عمران دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی و سایر انجمن‌های علمی دانشجویی، دوره آموزشی نرم‌افزار متلب را برگزار می‌کنند.

به گزارش باشگاه دانشجویان ایسنا، این دوره با تدریس محمدصادق اسحاقی ـ دانشجوی دکتری سازه‌های فراساحلی در دانشگاه پلی‌تکنیک مادرید و برنامه‌نویس، طی ۲۶ ساعت در روزهای پنجشنبه و جمعه از ساعت ۱۰ تا ۱۲ برپا می‌شود و شروع آن از ۲۳ تیرماه خواهد بود.

آشنایی با محیط نرم‌افزار و مفاهیم اولیه، انواع داده در متلب و دسترسی به آن‌ها، عبارات منطقی و ساختارهای کنترل برنامه، تعریف و استفاده از انواع توابع، توابع گرافیکی و ترسیم نمودار، مدیریت فایل‌ها در متلب، حل معادلات جبری و ریشه‌یابی، جبر خطی و ماتریسی، مشتق‌گیری و انتگرال‌گیری عددی، معادلات دیفرانسیل، فضای سیمبولیک و محاسبات نمادی و بهینه‌سازی کلاسیک و مقدمه‌ای بر الگوریتم تکاملی سرفصل مطالب این دوره است.

علاقه‌مندان می‌توانند از طریق آدرس https://rooydadestan.ir/?p=52185 برای شرکت در این برنامه ثبت‌نام کنند یا برای کسب اطلاعات بیشتر به شناسه @civilkntu_admin پیام دهند.

انتهای پیام