جام جهانی

  • دوشنبه / ۶ تیر ۱۴۰۱ / ۱۳:۳۵
  • دسته‌بندی: البرز
  • کد خبر: 1401040603960
  • خبرنگار : 50022

البرز بدون فوتی کرونا

البرز بدون فوتی کرونا

ایسنا/البرز رئیس دانشگاه علوم پزشکی البرز گفت: در ۲۴ ساعت گذشته مورد فوت قطعی در استان ثبت نشده و مجموع جانباختگان این بیماری در استان همچنان ۶۸۳۷ نفر است.

به گزارش ایسنا، دکتر شهرام صیادی درباره آخرین وضعیت کرونا در البرز، گفت: از دیروز تا امروز شش تیر ۱۴۰۱، پنج بیمار با علائم ‌کووید ۱۹ در مراکز درمانی استان بستری شده‌اند.

وی افزود: مجموع کل موارد بستری شامل قطعی، محتمل و مشکوک از ابتدای شیوع کرونا تا امروز در استان البرز ۸۸ هزار و ۳۰۷  نفر است.

 صیادی بیان کرد: در حال حاضر تعداد ۲۳ نفر شامل موارد محتمل و مشکوک در مراکز درمانی بستری هستند، که از این تعداد ابتلای چهار نفر به کووید ۱۹ قطعی شده است.

وی افزود: خوشبختانه در ۲۴ ساعت گذشته مورد فوت قطعی در استان ثبت نشده و مجموع جانباختگان این بیماری در استان همچنان ۶۸۳۷ نفر است.

صیادی در پایان تصریح کرد: خوشبختانه از ابتدای شیوع کرونا تاکنون ۸۱ هزار و ۴۴۷ نفر از مراکز درمانی ترخیص شده‌اند.

انتهای پیام