جام جهانی

  • یکشنبه / ۱۲ تیر ۱۴۰۱ / ۱۴:۴۴
  • دسته‌بندی: خراسان شمالی
  • کد خبر: 1401041208298
  • خبرنگار : 50046

خرید گندم در خراسان شمالی نسبت به سال گذشته ۲ برابر شد

خرید گندم در خراسان شمالی نسبت به سال گذشته ۲ برابر شد

ایسنا/خراسان شمالی مدیرکل غله و خدمات بازرگانی خراسان شمالی گفت: میزان خرید گندم در این استان نسبت به سال گذشته، ۲ برابر شد.

سید جلال موسوی در گفت و گو با ایسنا، اظهار کرد: از ابتدای فصل شروع خرید گندم تاکنون بیش از ۴۲ هزار تن گندم از کشاورزان این استان خریداری شده است.

وی با اشاره به اینکه هنوز برداشت گندم در بسیاری از مناطق این استان آغاز نشده است، افزود: خرید گندم در این استان تا پایان شهریور ماه طول خواهد کشید.

موسوی میزان خرید گندم در این استان طی سال گذشته را ۱۹ هزار تن اعلام کرد.

به گفته این مقام مسئول مبلغ خرید گندم تاکنون ۴ هزار و ۹۴۵میلیارد ریال است.

وی همچنین از واریز کل وجوه گندم های خریداری شده به حساب کشاورزان در سطح استان تا ابتدای تیر ماه خبر داد.

مدیرکل غله و خدمات بازرگانی خراسان شمالی در خصوص میزان مطالبات کشاورزان گفت: تا ابتدای تیر ماه رقم یک هزار و ۴۴۷ میلیارد ریال به حساب گندمکاران استان واریز شده است.

این مقام مسئول در خصوص تعداد مراکز خرید گفت: تاکنون تعداد ۲۴مرکز خرید در سطح استان فعال شده و با شروع برداشت در سایر نقاط استان تعداد مراکز به ۲۵ عدد خواهد رسید.

وی ادامه داد: طبق پیش بینی سازمان جهاد کشاورزی استان امسال ۱۰۲ هزار تن گندم در استان خریداری می شود.

موسوی بیان کرد: امسال گندم از کشاورزان با قیمت ۱۱ هزار و ۵۰۰ تومان خریداری می شود.

انتهای پیام