جام جهانی

  • شنبه / ۸ مرداد ۱۴۰۱ / ۱۰:۰۹
  • دسته‌بندی: انجمن های علمی
  • کد خبر: 1401050805734
  • منبع : باشگاه دانشجویان

آموزش راه‌اندازی کسب‌وکارهای دانش‌بنیان

آموزش راه‌اندازی کسب‌وکارهای دانش‌بنیان

انجمن علمی دانشجویی شیمی دانشگاه قم و انجمن‌های علمی دانشجویی همکار، کارگاه آموزش راه‌اندازی کسب‌وکارهای دانش بنیان را برگزار می‌کند.

به گزارش باشگاه دانشجویان ایسنا، این کارگاه طی هشت ساعت در روزهای پنجشنبه ۲۷ مرداد و سوم شهریور از ساعت ۹ تا ۱۳ با تدرس دکتر سید مجتبی شفاعی ـ پسا دکتری رشته مهندسی مکانیک بیوسیستم، برپا می‌شود.

«کالاها و خدمات دانش‌بنیان (سطح یک، دو و سه)»، «معیارهای ارزیابی کالاها و خدمات دانش‌بنیان (سطح فناوری، مرحله تولید و طراحی مبتنی بر تحقیق و توسعه)»، «شرکت‌های دانش‌بنیان (نوپا و تولیدی)»، «فرآیند ثبت شرکت دانش‌بنیان» و «بررسی ۱۱۰ برنامه حمایتی» سرفصل مطالب این کارگاه است.

علاقه‌مندان برای شرکت در کارگاه آموزش راه‌اندازی کسب و کارهای دانش‌بنیان و کسب اطلاعات بیشتر می‌توانند به شناسه @Qom_chemistry پیام دهند.

انتهای پیام