جام جهانی

  • شنبه / ۸ مرداد ۱۴۰۱ / ۱۲:۴۸
  • دسته‌بندی: خوزستان
  • کد خبر: 1401050805990
  • خبرنگار : 50228

مسابقات انتخابی مچ‌اندازی بانوان خوزستان برگزار شد / از قهرمانان سال ۱۴۰۰ تقدیر شد

مسابقات انتخابی مچ‌اندازی بانوان خوزستان برگزار شد / از قهرمانان سال ۱۴۰۰ تقدیر شد

ایسنا/خوزستان مسابقات مچ اندازی بانوان خوزستان جهت انتخاب نفرات برتر برای اعزام به رقابت های کشوری در اهواز برگزار شد. 

مسابقات مچ اندازی بانوان انتخابی استان روز پنجشنبه ششم مردادماه در دو کلاس راست دست و چپ دست با حضور ۱۰۰ ورزشکار از شهرستان‌های اهواز، امیدیه، هندیجان، ماهشهر، بندرامام، ایذه، آبادان و دزفول  برگزار شد و با شناخت نفرات برتر به پایان رسید.

به گزارش ایسنا، در بخش تیمی بزرگسالان کلاس راست دست امیدیه مقام نخست را کسب کرد و تیم‌های بندر امام و ماهشهر به ترتیب در جایگاه‌های دوم و سوم ایستادند. در کلاس چپ دست بزرگسالان نیز تیم اهواز مقام اول، تیم ماهشهر به مقام دوم و تیم بندر امام جایگاه سومی را از آن خود کرد. همچنین تیم آبادان کاپ اخلاق این دور از مسابقات را دریافت کرد.

در حاشیه این مسابقات، مراسم تقدیر و تجلیل از مقام آوران و قهرمانان سال ۱۴۰۰ با حضور ناصری مقدم معاون بانوان اداره کل ورزش و جوانان و عبدالوند نایب رئیس هیات استان برگزار شد.

از نکات جالب توجه این رقابت‌ها معرفی تیم و بازیکن اخلاق بود که برای اولین بار و در خلال مسابقات نصب بنرهای حجاب و اعتیاد و برپایی نماز توسط کمیته فرهنگی انجام ش

انتهای پیام