جام جهانی

  • پنجشنبه / ۳ شهریور ۱۴۰۱ / ۱۸:۲۴
  • دسته‌بندی: لرستان
  • کد خبر: 1401060302424
  • خبرنگار : 50310

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان خبر داد:

افتتاح ۱۰ طرح تعاونی و اقتصادی لرستان در هفته دولت

افتتاح ۱۰ طرح تعاونی و اقتصادی لرستان در هفته دولت

ایسنا/لرستان مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی لرستان از افتتاح و بهره‌برداری ۱۰ طرح تعاونی و اقتصادی استان در هفته دولت خبر داد.

علی جهانی، هفته دولت را فرصتی برای بیان عملکرد و خدمات دولت به مردم دانست و اظهار کرد: در این هفته چهار طرح تعاونی در بخش پوشاک، خدمات، داندانپزشکی و تولید ساعت دیواری با اشتغال ۲۳ نفر و سرمایه گذاری شش میلیارد و ۴۰۰ میلیون تومان افتتاح و به بهره‌بردای می‌رسد.

وی توجه به مناطق روستایی و توسعه آن‌ها را ضروری عنوان کرد و گفت : از محل اعتبارات اشتغال روستایی تاکنون ۳۶۷ میلیارد و ۹۰۰ میلیون تومان جهت کاهش نرخ بیکاری در این مناطق به ویژه جوانان تحصیلکرده و افزایش تولید به یک هزار و ۴۳۴ طرح اقتصادی توسط بانکهای عامل استان پرداخت شده است.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی لرستان افزود : شش طرح اقتصادی در بخش کشاورزی و خدمات با کل سرمایه گذاری ۲۵ میلیارد و ۹۰۰ میلیون تومان که مبلغ ۹ میلیارد و ۷۰۰ میلیلون تومان از این سرمایه‌گذاری تسهیلات ارزان قیمت از محل اعتبارات اشتغال روستایی پرداخت شده است با ایجاد ۷۵ فرصت شغلی جدید در هفته دولت به بهره‌برداری خواهد رسید.

جهانی با تأکید بر ثبت اشتغال افراد توسط دستگاه‌های اجرایی استان در سامانه رصد، اظهار کرد: در سال جاری با همکاری ۳۰ دستگاه اجرایی، نهاد و بنیادها ۸۲۵۲ فرصت شغلی جدید در سامانه رصد به ثبت رسیده است.

وی افزود: در طرح کاروزی بکارگیری فارغ‌التحصیلان دانشگاهی در واحدهای اقتصادی برای ۲۸ واحد پذیرنده ۲۰۸ فارغ‌التحصیل دانشگاهی بکارگیری و در بخش معافیت‌های بیمه‌ای ۱۱۳ کارفرما شامل مشوق‌های بیمه در استان شدند.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی لرستان به عملکرد پرداخت تسهیلات به طرح‌های مشاغل خانگی و خرد اشاره کرد و گفت: در یک ساله دولت سیزدهم تاکنون به ۹۶۲ طرح مستقل و پشیبان ۶۳ میلیارد و ۴۸۵ میلیون تومان تسهیلات ارزان قیمت پرداخت شده که با بهره‌برداری این مشاغل زمینه ایجاد ۲۸۹۹  فرصت شغلی در استان فراهم خواهد شد.

جهانی با بیان اینکه تمام تسهیلات تخصیص یافته به استان از محل اعتبارات بند الف تبصره ۱۸ توسط بانک‌های عامل پرداخت شده است، بیان کرد: این اداره‌کل به عنوان دبیرخانه رسته‌های مربوط به بهداشت، ورزش، فرهنگ و هنر و زنجیره ارزش انتخاب شده که با همکاری نهادها، دستگاه‌های اجرایی، بانک توسعه تعاون و صندوق کارآفرینی امید استان بر اساس دستورالعمل‌های ابلاغی و پس از تأیید توسط شورای برنامه‌ریزی ۵۵۴ طرح اقتصادی با ۱۵۰ میلیارد تومان با اشتغال و پیش بینی ۱۰۰۰ فرصت شغلی به این دو بانک معرفی شدند که تاکنون مبلغ ۴۰ میلیارد و ۸۰۰ میلیون تومان و اشتغال ۱۸۷ نفر به ۸۰ طرح اقتصادی پرداخت شده است.

انتهای پیام