جام جهانی

  • یکشنبه / ۶ شهریور ۱۴۰۱ / ۱۰:۰۷
  • دسته‌بندی: سیستان و بلوچستان
  • کد خبر: 1401060604262
  • منبع : نمایندگی سیستان و بلوچستان

اجرای 9000 طرح اشتغالزا در سیستان و بلوچستان توسط بنیاد برکت

اجرای 9000 طرح اشتغالزا در سیستان و بلوچستان توسط بنیاد برکت

ایسنا/سیستان و بلوچستان مدیرکل ستاد اجرایی سیستان و بلوچستان گفت: بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان امام(ره) تا پایان امسال ۹ هزار طرح اشتغال‌زایی را در استان سیستان و بلوچستان اجرا می‌کند.

علیرضا راشکی در گفت وگو با ایسنا- افزود: با توجه به محرومیت سیستان و بلوچستان بیشترین طرح‌های اشتغال اجتماع‌محور بنیاد در مناطق محروم و روستایی این استان به بهره‌برداری رسیده و در دست اجرا است.

راشکی از اجرای ۹ هزار طرح اشتغال‌زایی اجتماع‌محور در سیستان و بلوچستان خبر داد و گفت: ۸ هزار میلیارد ریال از منابع قرض‌الحسنه بانک‌ها از محل جزء ۲ بند ب تبصره ۱۶ قانون بودجه سال ۱۴۰۱ برای اجرای طرح‌های اشتغال‌زایی در استان تخصیص یافته است.

وی تصریح کرد: اجرای این ۹ هزار طرح اشتغال اجتماع‌محور، فرصت‌های کسب‌وکار را برای ۲۷ هزار نفر به شکل مستقیم و غیرمستقیم فراهم می‌کند.

راشکی ادامه داد: ۶۳ مجری و تسهیل‌گر بنیاد برکت در مناطق محروم سیستان و بلوچستان مشغول خدمت‌رسانی به متقاضیان اشتغال هستند.

وی از فعالیت بنیاد برکت در تمامی ۲۲ شهرستان استان خبر داد و تاکید کرد: همچنین یک‌هزار و ۱۱ روستای سیستان و بلوچستان تحت پوشش اقدامات اشتغال‌زایی بنیاد برکت قرار دارند.

مدیرکل ستاداجرایی استان با تاکید بر توجه ویژه به بانوان گفت: ۶۲ درصد طرح‌های اشتغال‌زایی بنیاد در سیستان و بلوچستان به بانوان کارآفرین اختصاص دارد.

به گفته راشکی، بیشترین طرح‌های اشتغال‌زایی اجتماع‌محور در شهرهای زابل، نیمروز، هیرمند و دلگان عملیاتی شده است.

وی در تشریح اقدامات گذشته در سیستان و بلوچستان به منظور اشتغال‌زایی بیان کرد: تا پایان سال ۱۴۰۰ بیش از ۲۱ هزار طرح اشتغال اجتماع‌محور با ظرفیت ۶۳ هزار شغل مستقیم و غیرمستقیم در مناطق محروم و روستایی استان به بهره‌برداری رسیده است.

مدیرکل ستاداجرایی استان افزود: حجم کل سرمایه‌گذاری برای راه‌اندازی این ۲۱ هزار طرح بالغ بر ۲۱ هزار میلیارد ریال است.

راشکی یادآور شد: از این تعداد، نزدیک به ۲ هزار و ۵۰۰ طرح برای اقشار ویژه و آسیب‌پذیر اجتماعی از جمله زنان سرپرست خانوار، معلولان، سوخت‌بران، زندانیان و خانواده‌هایشان به اجرا درآمده است.

وی افزود: همچنین ۸۰۲ طرح بازگشت به روستا عملیاتی شده که مهاجرت معکوس را از شهرها به روستاها به دنبال داشته است.

مدیرکل ستاداجرایی استان تاکید کرد: با توجه به ظرفیت‌های منطقه‌ای و پتانسیل‌های بومی، تولید پوشاک و آبزی‌پروری در اولویت طرح‌های اشتغال در سیستان و بلوچستان قرار دارد.

انتهای پیام