جشنواره فجر

  • دوشنبه / ۱۷ بهمن ۱۴۰۱ / ۱۷:۳۸
  • دسته‌بندی: خوزستان
  • کد خبر: 1401111713284
  • خبرنگار : 50228

هفته بیست و یکم لیگ یک؛

توقف شمس آذر توسط ملاثانی / برد استقلال خوزستان و خلیج فارس

توقف شمس آذر توسط ملاثانی / برد استقلال خوزستان و خلیج فارس

ایسنا/خوزستان نمایندگان خوزستان در هفته بیست و یکم لیگ یک فوتبال به دو برد و یک تساوی رسیدند.

این هفته از مسابقات امروز ۱۷ بهمن برگزار شد که استقلال ملاثانی در یک بازی خارج از خانه موفق شد صدرنشین لیگ را متوقف کند. این بازی که با حاشیه هایی از جمله اخراج مربی گلرهای استقلال نیز همراه بود با تساوی بدون گل به پایان رسید. تیم عزیز فریسات علی رغم کمبود بازیکن، در پنج هفته متوالی شکستی را تجربه نکرده است. این تیم اکنون با ۲۵ امتیاز در رده دهم جدول قرار دارد.

به گزارش ایسنا، همچنین استقلال خوزستان امروز با ارائه یک نمایش خوب موفق شد با حساب یک بر صفر برابر دریابابل به برتری برسد. حسین احمدی زننده تک گل استقلالی ها در این بازی بود. شاگردان پورموسوی اکنون با ۳۲ امتیاز در رده چهارم جدول رده بندی قرار دارد.

همچنین خلیج فارس تیم قعر جدولی موفق شد، با حساب ۲ بر یک از سد آرمان گهر بگذرد و ۱۲ امتیازی شود. زهیوی و بهمئی برای ماهشهری ها گلزنی کردند.

انتهای پیام