بازرس تسليحاتي سابق سازمان ملل: آمريكا با بيان اين كه ميداند ايران برنامه تسليحاتي هستهيي دارد، از حد شواهد و مدارك فراتر رفته است
ديويد آلبرايت از دولت آمريكا براي وارد آوردن اين اتهام كه شواهدي از دنبال كردن برنامهي سلاحهاي هستهيي در ايران وجود دارد، انتقاد كرد.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) به نقل از خبرگزاري رويتر، ديويد آلبرايت، بازرس تسليحاتي سابق سازمان ملل اظهار داشت: فكر ميكنم دولت آمريكا با بيان اين كه ميداند ايران برنامهي تسليحاتي دارد، از حد شواهد و مدارك فراتر رفته است. هيچ مدركي كه نشان دهد آنها برنامهي فعال سلاحهاي هستهيي را در اختيار دارند، يافت نشده است.
وي ادامه داد: آمريكا بايد براي ارايه نكردن مدركي مبني بر وجود سلاح هستهيي در ايران مورد انتقاد قرار گيرد.
اين گزارش به نقل از آلبرايت همچنين مدعي شد كه به نظر ميرسد ايران با دنبال كردن برنامهي غنيسازي اورانيوم احتمال دستيابي به سلاحهاي هستهيي را باز نگه داشته است.
وي در ادامه با اشاره به جريان توافق ايران، آلمان، انگليس و فرانسه در سعدآباد، طرفهاي اروپايي را مذاكرهكنندگان قابلي نميبيند و ميافزايد: مقامات آمريكايي و اروپايي بايد به همراه مقامات ايراني كنار يكديگر بنشينند و مشخص كنند كه لازم است چه چيزي به حالت تعليق درآيد.
انتهاي پيام