سردبير هفتهنامه دفاعي جينز: پرونده ايران به شوراي امنيت سازمان ملل نميرود
سردبير هفتهنامه دفاعي جينز در گفتوگو با اراديو آمريكا پيشبيني كرد كه در جلسه شوراي حكام ضمن ابراز خوشحالي از شفافيت بيشتر ايران در عين حال تاكيد خواهد شد كه «هنوز مسايلي وجود دارد و ايران بايد شفافيت و همكاري بيشتري نشان دهد.»
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) اندرو كوت، همچنين ادعا كرد كه نظر حاكم در جلسه امروز (دوشنبه) شوراي حكام آژانس بينالمللي انرژي اتمي كه در وين برگزار ميشود چندان به نفع ايران نيست.
وي با اشاره به اينكه احتمالا نظر هيات مديره آژانس دربارهي عملكرد ايران چندان مثبت نخواهد بود گفت:« اين برخورد به آن حدي نيست كه پرونده ايران به شوراي امنيت سازمان ملل ارجاع شود.»
سردبير هفتهنامه دفاعي جينز با اذعان به همكاري ايران با بازرسان بين المللي و ارايه اطلاعات به آنها برخورد ايران را باز هم بطور كلي به عنوان «تركيبي از پنهانكاري و همكاري» توصيف كرد، اما به مصاديق آنچه پنهان كاري ايران ميدانست؛اشارهاي نكرد.
وي درباره رابطه و نگاه اروپا به ايران در پي سفر وزراي خارجه آلمان، انگليس و فرانسه به تهران اظهار داشت: « من فكر ميكنم ديد اروپا نسبت به ايران هنوز همان است كه بود.»
انتهاي پيام