جشنواره فجر

  • دوشنبه / ۲۶ بهمن ۱۳۸۳ / ۱۶:۴۹
  • دسته‌بندی: سیاسی2
  • کد خبر: 8311-10317
  • منبع : خبرگزاری دانشجویان ایران

آخرين اخبار انتخاباتي؛ انتصاب رييس ستاد انتخابات رياست جمهوري تهران احتمال معرفي برخي اعضاي كابينه‌ي احتمالي كروبي حضور مستقل ولايتي و توكلي/ و ....

رييس ستاد انتخابات رياست جمهوري استان تهران منصوب شد

علي‌اكبر رحماني، استاندار تهران، طي حكمي علي اوسط هاشمي معاون سياسي امنيتي استانداري تهران را با حفظ سمت به عنوان رييس ستاد انتخابات نهمين دوره‌ رياست جمهوري استان تهران منصوب كرد.

به گزارش گروه دريافت خبر خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، رحماني در اين حكم ضمن تاكيد بر تلاش همه‌جانبه براي تحقق مشاركت فراگير شهروندان استان تهران در انتخابات، اين‌گونه آورده است: در انجام اين وظيفه خطير بايد دفاع از حقوق شهروندان، اعم از داوطلبان نمايندگي و راي‌دهندگان از طريق رعايت دقيق مقررات انتخاباتي و با پرهيز از هرگونه اقدام غير قانوني، فراقانوني و يا خلاف قانون را سرلوحه‌ كار خود قرار دهيد.

استاندار تهران در بخش ديگري از حكم انتصاب هاشمي، با ذكر اين جمله كه كليه نامه‌ها و بخشنامه‌هايي كه لازم است به امضاي اينجانب در جريان برگزاري انتخابات صادر گردد را به عنوان رييس ستاد انتخابات امضا و مراتب را گزارش نمايند، نوشته است: اميد است با همكاري كليه نيروهاي استانداري، فرمانداران و معاونين و كليه‌ دستگاههاي دولتي در اجراي قانون انتخابات و برگزاري اين انتخابات مهم و سرنوشت‌ساز در كمال صحت و سلامت و رعايت اصل امانت‌داري، در حفظ و صيانت از آراي مردم شريف استان موفق باشيد.

احتمال معرفي برخي از اعضاي كابينه‌ي احتمالي كروبي

محتشمي‌پور: سفرهاي استاني كروبي پس از مراسم دهه‌ي اول محرم آغاز مي‌شود

رييس ستاد انتخابات مهدي كروبي از احتمال معرفي برخي از اعضاي كابينه احتمالي وي در هفته‌هاي آينده خبر داد.

حجت‌الاسلام والمسلمين محتشمي‌پور با اعلام اين خبر به خبرنگار سياسي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، تصريح كرد: قطعا در طول اين مدت، كروبي همكاران دولتش را انتخاب مي‌كند اما معرفي اين افراد به افكار عمومي، به نظر خودش بستگي دارد.

وي با اشاره به اينكه كروبي ظرف هفته‌هاي آينده برنامه‌هاي خود و احتمالا برخي از همكارانش را اعلام مي‌كند، يادآور شد: در حال حاضر ستادهاي استاني ستاد انتخاباتي كروبي به شدت فعال شدند و بر اساس برنامه‌هاي تنظيم شده، سفرهاي استاني وي پس از مراسم دهه‌ي اول محرم آغاز مي‌شود.

محتشمي‌پور كه استفاده از نظرات كارشناسان و متخصصان در امور مختلف را از فعاليت‌هاي اين مقطع زماني ستاد انتخاباتي كروبي برمي‌شمرد، تاكيد كرد: كميته‌ي بازرسي و ارزشيابي حقوقي و نظارتي، روابط عمومي، دانشجويي، هنر و تبليغات، خانواده‌هاي شهدا و ايثارگران نمايندگان ادوار، روحانيون، امور استان‌ها، اقشار و اقليت‌هاي ديني و مطبوعات با حدود وظايفي كه براي هر يك از آنها تعيين شده، در ستاد انتخاباتي كروبي به فعاليت، مشغول هستند.

محسن رضايي پيشنهاد تشكيل ”وزارت جوانان“ را بررسي مي‌كند

محسن رضايي، كانديداي نهمين دوره انتخابات رياست جمهوري، پيشنهاد تشكيل وزارت جوانان كه از سوي ائتلاف جوانان ايران زمين به وي ارائه شده است را بررسي مي‌كند.

دبيركل ائتلاف جوانان ايران زمين با بيان اين مطلب به خبرنگار سياسي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، با اعلام اين خبر، افزود: «برنامه‌هاي محسن رضايي با اهداف اين ائتلاف سازگار است. معتقديم رييس جمهور بايد اصلاح‌طلب‌ترين محافظه‌كار باشد و رضايي اين‌گونه است.»

وحيد مهابادي گفت: «كساني كه دم از اصلاحات مي‌زنند، فقط دوم خردادي هستند نه اصلاح‌طلب. در طول هشت سال در دست داشتن دولت و چهار سال مجلس از سوي اين افراد، اصلاحي مشاهده نشده است.»

وي اظهار داشت: «اصولي كه ما به آن معتقديم، اسلاميت و جمهوريت است. اعتقاد به جمهوريت، يعني اعتقاد به مردم‌سالاري با حفظ شوونات ديني كشور. قرار نيست با اسم اصلاح‌طلبي و مردم‌سالاري به اعتقادات مردم توهين كنيم. همچنين به نام اسلام و اصول‌گرايي مردم را تحت فشار قرار دادن، صحيح نيست.»

دبيركل ائتلاف جوانان ايران زمين خاطرنشان كرد: «ما اصول‌گرا هستيم ولي اصول خودمان را داريم. برخي از اصول‌گرايان امروزي فقط محافظه‌كارند.»

مهابادي در مورد حمايت ائتلاف جوانان از محسن رضايي گفت: «محسن رضايي 27 ساله بود كه فرمانده سپاه شد و با فرماندهي جوانان 20 ساله جنگ را به پيش برد. اين نشان‌دهنده باور او به نسل جوان است چرا كه نيروي جوان تنها نيرويي است كه قابليت مانور عظيم دارد.»

وي در پايان در مورد ائتلاف جوانان گفت: «اين ائتلاف از كميته جوانان چند حزب و چند سازمان غير دولتي تشكيل شده است و درصدد است تا مسووليت امور جوانان را به خود جوانان واگذار كند.»

احتمال مشاركت مردم قابل توجه است؛

شوراي هماهنگي جبهه‌ي اصلاحات:مسوولان حضور مردم را قدر بدانند

با عمل به توصيه‌هاي جبهه‌ي اصلاحات، مشاركت بالاتر خواهد رفت

شوراي هماهنگي جبهه‌ي اصلاحات با با اشاره به حضور مردم در راهپيمايي 22 بهمن از مسوولين خواستند تا قدرشناس اين همه وفاداري و بزرگواري مردم باشند و به گونه‌اي زمينه سازي كنند كه انتخابات نهمين دوره‌ي رياست جمهوري نيز با استقبال توده‌ي مردمي و با شور و شوق هميشگي توام باشد.

حجت الاسلام والمسلمين سيد هادي خامنه‌اي رييس دوره‌اي شوراي هماهنگي جبهه‌ي اصلاحات در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، خاطرنشان كرد كه جلسه‌ي اخير اين شورا بحث خود را در مورد راهپيمايي 22 بهمن آغاز كرد و استقبال كم سابقه‌ي مردم در هواي سرد و برفي را در تهران و شهرستان‌هاي كشور نشانه‌ي همدلي مردم با نظام و همبستگي آنان با مصالح و منافع و امنيت تماميت ارضي كشور دانست.

وي با بيان اين كه در اين جلسه همچنين آخرين اطلاعات و اخبار انتخاباتي مطرح شد و درباره‌ي تصميمات جمعي نسبت به كانديداها مشورت و تبادل نظر صورت گرفت، اظهار داشت كه به نظر اعضاي جلسه و نيز بعضي از صاحب نظران مدعو تا كنون كه بيش از سه ماه به زمان انتخابات باقي است احتمال مشاركت مردم در انتخابات بر اساس نظرسنجي‌هاي انجام شده بالا و قابل توجه است و اگر به توصيه‌هاي دلسوزانه جبهه‌ي اصلاحات عمل شود يقينا درصد مشاركت بالاتر هم خواهد رفت.

رييس دوره‌اي شوراي هماهنگي جبهه‌ي اصلاحات در پايان گفت: جلسه‌ي روز گذشته‌ي اين شورا همانند اكثر جلسات در تهران به دليل ترافيك بي‌سابقه‌ي خيابان‌ها و بزرگراه‌ها با تاخير دو و سه ساعته روبرو گرديد و به مسوولين مربوطه دست‌مريزاد گفته شد.

علي‌اكبر ولايتي:

با حفظ رفاقت با شوراي هماهنگي؛ به صورت مستقل آمده‌ام

محمد مهدي ناصري امامي دبير كل حزب مردم ساوه و اعضاي شوراي رهبري اين حزب با دكتر ولايتي ديدار و گفت‌گو كردند.

به گزارش گروه دريافت خبر خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، علي اكبر ولايتي در اين ديدار با بيان اينكه فعاليت حزب در شهرستان طرحي نو و محتوايي تازه است، اظهار اميدواري كرد كه تداوم فعاليت‌هاي حزبي با نيت خدمت به مردم هر روز شكوفا‌تر شود.

عضو مجمع تشخيص مصلحت نظام در ادامه افزود: با حفظ رفاقت با شوراي هماهنگي؛ به صورت مستقل آمده‌ام .

وي تصريح كرد: انتخابات رياست جمهوري دوره‌ي نهم بسيار پيچيده ‌تر از دوره‌هاي قبل است.

رييس ستاد انتخاباتي معين در استان اصفهان مشخص شد

عليرضا صادقيان از سوي شوراي جبهه‌ي مشاركت ايران اسلامي، به عنوان رييس ستاد انتخاباتي دكتر مصطفي معين در استان اصفهان منصوب شد.

به گزارش خبرنگار سياسي خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، ساماندهي فعاليت‌هاي انتخاباتي و فرايند تبليغات كانديداي مورد حمايت اين حزب(مصطفي معين)، در سطح استان اصفهان از جمله مسووليت‌هاي صادقيان خواهد بود و اركان، اعضاء و هواداران جبهه‌ي مشاركت در اين استان با مديريت وي فعاليت انتخاباتي هشتمين دوره‌ي انتخابات رياست جمهوري را به پيش خواهند برد.

ستادهاي انتخاباتي مصطفي معين در آذربايجان غربي راه‌اندازي مي‌شود

نايب‌رييس جبهه‌ي مشاركت آذربايجان غربي، گفت: ستادهاي انتخاباتي دكتر معين در 14 شهرستان و مراكز تمام بخش‌هاي استان راه‌اندازي مي‌شود.

اسماعيل ميرزايي، نايب‌رييس جبهه‌ي مشاركت آذربايجان غربي، در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، با اشاره به فعاليت‌هاي اين جبهه در امر انتخابات در آذربايجان غربي، اظهار داشت: ستادهاي استقبال از دكتر معين در جريان سفرشان به استان نيز در حال تشكيل است و در كنار آن، هفته‌ي آينده همايش حاميان انتخاباتي دكتر معين در مركز استان برگزار مي‌شود.

ميرزايي در ادامه با بيان اينكه تحولات عرصه‌ي جهاني و مناسبات منطقه‌اي، مشاركت حداكثري را نياز واقعي كشور كرده است، تصريح كرد: رياست‌جمهوري دومين جايگاه حقوقي و سياسي كشور است و اولين جايگاهي است كه با انتخاب مستقيم مردم صورت مي‌گيرد و اين پايگاه بستگي تام به شرايط كلي حاكميت، مقبوليت و استحكام آن دارد.

وي اضافه كرد: عدم مشاركت بالا در نزد افكار عمومي و بين‌المللي غيرقابل توجيه است، لذا در شرايط حاضر احتياج و نياز به مشاركت حداكثري از چالش‌هاي عمده است كه اقتدارگرايان با آن مواجهند.

نايب رييس جبهه‌ي مشاركت آذربايجان غربي، يادآور شد: مشاركت حداكثري با حضور متنوع سليقه‌ها در انتخابات آتي رياست‌جمهوري امكان‌پذير است.

وي ابراز عقيده كرد: اما آنچه از مجموع وقايعي كه با آن روبرو هستيم برمي‌آيد، اين موضوع است كه اصول‌گرايان از كسب جايگاه رياست‌جمهوري و اقبال عمومي قطع اميد كرده‌اند.

عضو انجمن اسلامي جامعه‌ي پزشكي ايران:

براي تشكيل ستادهاي انتخاباتي در تمامي استانها، اسفندماه جلسه برگزار مي‌كنيم

يك عضو انجمن اسلامي جامعه پزشكي ايران از برگزاري جلسه‌ي انجمن متبوعش با حضور رابطان و مسوولان شاخه‌ها در استان‌هاي مختلف براي تشكيل ستادهاي انتخاباتي اين انجمن در تمامي استان‌ها در اسفندماه سال جاري خبر داد.

سيدرضا رييس‌كرمي در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، افزود: پس از اتمام انتخابات سازمان نظام پزشكي كه از لحاظ زماني وقت زيادي را از اعضا گرفت، در حال حاضر، سازماندهي واحدهاي استاني را در دستور كار داريم.

وي با بيان اينكه شاخه‌هاي استاني انجمن در بسياري از استانها تشكيل شده و در حال حاضر سازماندهي آنها را بر عهده داريم، افزود: قرار بر اين است كه گروههاي مختلف حامي مصطفي معين، عمدتا در قالب ستاد انتخاباتي موجود فعاليت كنند و اين در حالي است كه در بين ستادهاي مجزا نيز اين احتمال وجود دارد، اما تاكنون بحث بر اين است كه همه ستادها در لواي ستاد مركزي انتخابات اقداماتشان را انجام دهند.

رييس‌كرمي با بيان اينكه نمايندگاني از انجمن متبوعش در آن ستاد و حوزه همراه با نمايندگان گروههاي ديگر حامي معين حضور دارند، افزود: اين نمايندگان برنامه‌ريزي‌هايي را انجام مي‌دهند، اما قطعا عمده فعاليتهايي كه خواهيم داشت در سطح استانها و با تشكيل ستادهاي انتخاباتي است كه قدم اوليه‌ي آن با جلسه‌ي رابطان كه در اسفندماه برگزار مي‌شود، برداشته مي‌شود، تا اقدامات بعدي به دنبال آن صورت گيرد.

وي با تأكيد بر اينكه پس از ديدار اوليه با معين كه در آذرماه به منظور دعوت از وي براي حضور در انتخابات داشتيم، ديگر به عنوان اعضاي شوراي مركزي انجمن جلسه‌ي رسمي و مشخصي با وي نداشته‌ايم در عين‌حال، افزود: اين در حالي است كه دوستان و همكاران در قالبهاي مختلف، جلساتي را با دكتر معين داشته و دارند.

همايش انتخاباتي جامعه‌ي اسلامي فرهنگيان برگزار مي‌شود

رئوفيان:3 گزينه‌ي اصلي ما مشخص شده‌اند...طي پروسه‌اي گزينه‌ي اصلي را مشخص مي‌كنيم

همايش انتخاباتي جامعه‌ي اسلامي فرهنگيان قبل از برگزاري انتخابات رياست جمهوري به مناسبت بزرگداشت هفته‌ي معلم با حضور كانديداهاي اين تشكل برگزار مي‌شود.

ابوالقاسم رئوفيان دبير كل جامعه اسلامي فرهنگيان، در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، اظهار داشت: جداول ارزيابي را براي تعيين 3 اولويت اين تشكل براي انتخابات از ميان 8 گزينه‌ي مطرح به شعب خود در سراسر كشور ارسال كرده‌ايم و تا حدود زيادي 3 گزينه‌ي اصلي ما مشخص شده است و بعد از آن نيز طي پروسه‌اي و رايزني با 3 گزينه‌ي مورد نظر؛ گزينه‌ي اصلي خود را معرفي مي‌كنيم.

رييس گروه مشاوران بررسي شرايط جهت كانديداتوري اصغرزاده:

شرايط سياسي كشور دائم در حال تغيير است ... به جمع‌بندني نهايي نرسيده‌ايم

گروه مشاوران بررسي شرايط جهت كانديداتوري اصغرزاده در انتخابات رياست جمهوري، در حال بررسي شرايط هستند و هنوز به يك جمع‌بندي نهايي دست پيدا نكرده‌اند.

بهروز گتميري رييس اين گروه در گفت‌وگو با خبرنگار سياسي خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، پس از بيان اين مطلب با بيان اين‌كه سعي داريم وقت را تلف نكنيم و هرچه زودتر به جمع‌بندي برسيم، گفت: در حال بررسي هستيم كه آيا حضور اصغرزاده در صحنه‌ي انتخابات به نفع كل مجموعه، خودش و كشور هست يا نيست.

وي با اعتقاد بر اين‌كه شرايط سياسي كشور دائم در حال تغيير و نوسان است و نمي‌توان به راحتي آينده‌ي سياسي كشور را ارزيابي كرد، گفت: اصغرزاده داراي مجموعه‌اي از دوستان و همفكران در سطح جامعه است و آنها به خاطر سابقه‌ي فعاليت وي از او خواسته‌اند كه در عرصه‌ي انتخابات به عنوان يك كانديدا حضور داشته باشد.

سخنگوي مجمع اسلامي بانوان:

در فكر ديدار مجدد با كروبي هستيم

سخنگوي مجمع اسلامي بانوان از فعاليت‌هاي تشكل متبوعش براي راه‌اندازي و فعال كردن دفاتر و ستادهاي انتخاباتي در استان‌ها خبر داد و گفت: در فكر ديدار مجدد با كروبي هستيم و همچنان براي موفقيت وي در صحنه‌ي انتخابات تلاش مي‌كنيم.

اختر درخشنده در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) افزود:‌ علي‌رغم اين‌كه فعاليت‌هاي رسمي ستادهاي انتخاباتي‌مان آغاز نشده، اما همچنان هماهنگ با مجمع روحانيون مبارز و با در نظر گرفتن نظر رييس ستاد مهدي كروبي (محتشمي‌پور) فعاليت مي‌كنيم.

وي با بيان اين‌كه پس از ديدار اول‌مان با كروبي ديگر به طور رسمي با وي ملاقات نداشته‌ايم، افزود: در فكر آن هستيم كه پس از مشخص شدن فعاليت‌هاي ستادهاي انتخاباتي‌مان در استان‌ها، همراه با مشاوران استاني، ديدار مجددي با مهدي كروبي داشته باشيم و اگر اين امر محقق نشد، همراه با اعضاي شوراي مركزي نيز با وي مجددا ملاقات كنيم.

نشست انتخاباتي جامعه‌ي روحانيت مبارز لغو شد

نشست انتخاباتي جامعه‌ي روحانيت مبارز كه قرار بود سه‌شنبه (فردا) برگزار شود لغو شد.

حجت‌الاسلام والمسلمين «غلامرضا مصباحي‌مقدم» در گفت‌وگو با خبرنگار پارلماني خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، با اعلام اين خبر، افزود: به دليل عدم اجتماع تمام اعضاي شوراي مركزي جامعه‌ي روحانيت مبارز به خاطر ايام محرم و اشتغال علما به امور خاص اين دهه، اين نشست به بعد از عاشورا موكول شد.

وي درباره‌ي اين كه در اين جلسه قرار بود بحث انتخابات به طور كلي و يا مصداقي بررسي شود، گفت: موضوع جلسه با اين تركيب مشخص نبود.

سخنگوي جامعه‌ي روحانيت مبارز در پاسخ به اينكه جامعه‌ي روحانيت درباره‌ي انتخابات چه زماني تصميم خواهد گرفت؟، گفت: معلوم نيست كه تصميم‌گيري نهايي قبل از پايان سال و يا سال آينده باشد.

وي درباره‌ي اخباري مبني بر اينكه با اعلام كانديداي واحد شوراي هماهنگي، چهار كانديداي ديگر به طور مستقل وارد عرصه‌ي انتخابات خواهند شد، گفت: تا آنجا كه مي‌دانم موضوع وحدت‌نظر و رويه‌ي در بين كانديداهاي مطرح شوراي هماهنگي تغيير نكرده است.

مصباحي‌مقدم اظهارات اخير دكتر «ولايتي» را درباره‌ي حضور مستقل 4 كانديداي اصولگرايان، موضع شخصي وي دانست و گفت: اين حركت شايد مشكلاتي را به وجود آورد اما تا آخر كار اينگونه نخواهد بود و 4 نفر ديگر هم از فرد مورد حمايت شورا استقبال خواهند كرد.

وي درباره‌ي اجماع شوراهاي هماهنگي نيروهاي انقلاب، گفت: شايد در مقام تصميم‌گيري به اجماع نظر نرسيم اما در تصميم‌گيري نهايي كه منجر به حضور نهايي در انتخابات خواهد شد، اجماع محقق خواهد شد.

عضو شوراي مركزي فراكسيون اصولگرايان مجلس، درباره‌ي حضور و فعاليت آبادگران به طور مستقل در عرصه‌ي انتخابات آينده، گفت: تا جايي كه مطلع هستم آبادگران و جمعيت ايثارگران بر همگرايي با ديگر اصولگرايان تاكيد دارند.

در حمايت از كانديداتوري كروبي برگزار شد؛

نشست تشكل‌هاي دانشجويي دانشجويان دانشگاههاي ياسوج

نشست تشكل‌هاي دانشجويي دانشجويان دانشگاههاي استان ياسوج در حمايت از مهدي كروبي و نامزدي وي در انتخابات رياست جمهوري در محل ستاد مجتمع بانوان استان برگزار شد.

به گزارش گروه دريافت خبر خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، در اين نشست زارع قلات دبير شوراي هماهنگي تشكل‌هاي دوم خردادي استان ياسوج گفت: اين دوره از انتخابات از حساس‌ترين انتخابات چه از لحاظ شرايط زماني و مكاني است.

وي با تاكيد بر اين كه اصلاحات بايد ادامه يابد هرچند كه مانند آب باريكي در دل رودخانه باشد، ادامه داد: كروبي از فرزندان امام(ره) و نتيجه‌ي پرثمر انقلاب اسلامي است و ايشان به اصلاحات واقعي اعتقاد راسخ دارد، نه به براندازي در نظام جمهوري اسلامي كه ثمره‌ي تاريخ گوياي ملت ماست.

زارع قلات گفت: دانشجويان با توجه به تاثير به‌سزايي كه در بالندگي جامعه دارند بايد در جهت رونق انتخابات بيشتر تلاش كنند.

وي با تاكيد بر اهميت راي و نظر مردم، اظهار داشت: يكدست بودن يا نبودن حاكميت يك امر نسبي است كه بد يا خوب بودن آن را نيز مردم تشخيص مي‌دهند.

معاون امور مطبوعاتي و تبليغاتي وزارت ارشاد:

نامزدهاي رياست‌جمهوري به پرسش‌هاي شركت‌كنندگان در سمينار مسائل مطبوعات پاسخ مي‌دهند

نامزدهاي انتخابات رياست‌جمهوري، در دومين روز از سمينار “ بررسي مسائل مطبوعات ايران“ به پرسش‌هاي شركت‌كنندگان پاسخ مي‌دهند.

به گزارش گروه دريافت خبر ايسنا، سيدمحمد صحفي، معاون امور مطبوعاتي و تبليغاتي وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي در گفت‌وگو با ستاد خبري سومين سمينار بررسي مسائل مطبوعات ايران با اعلام اين خبر گفت: از افرادي كه تا كنون براي شركت در انتخابات رياست‌جمهوري آمادگي‌شان را اعلام كرده‌اند دعوت شده تا روز دوم سمينار، ديدگاههايشان را در زمينه‌ي مطبوعات مطرح كنند و به سوال‌ها پاسخ دهند.

اعضاي هيات مركزي نظارت بر انتخابات رياست جمهوري معرفي شدند

غلامحسين الهام، سخنگوي شوراي نگهبان قانون اساسي، از انتخاب اعضاي هيات مركزي نظارت بر انتخابات رياست جمهوري در جلسه‌ي اخير اين شورا خبر داد.

به گزارش گروه دريافت خبر خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) سخنگوي شوراي نگهبان، اسامي 10 نفر عضو اصلي و علي‌البدل هيات مركزي نظارت بر انتخابات رياست جمهوري را به اين شرح اعلام كرد: آيت‌الله جنتي و كدخدايي، جهرمي، شريعتي، نيازي، صادقي، علوي، كعبي، عليزاده و الهام.

ديدار جمعيت زنان انقلاب اسلامي با ولايتي

سخنگوي جمعيت زنان انقلاب اسلامي با اشاره به ديدارهاي انتخاباتي اين تشكل به ايسنا گفت كه تشكل متبوعش در هفته‌ي آتي با ولايتي ديدار مي‌كند.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، اين تشكل دو هفته‌ي قبل با لاريجاني ملاقات كرده بود.

احمد توكلي:

اصول‌گرايان كيسه ندوخته‌اند

شوراي هماهنگي جناح اصول‌گرا هر تصميمي بگيرد در انتخابات شركت خواهم كرد

دولت اصولگرا يك دولت شايسته‌سالار است و به نفع خود كيسه ندوخته است.

به گزارش خبرنگار سياسي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، احمد توكلي طي سخناني در نشست انتخاباتي بسيج دانشكده‌ي علوم دانشگاه تهران، ضمن تاكيد بر اين مطالب، اظهار داشت: دولت اصول‌گرا منفعت عامه‌ي مردم و گروه‌هاي خاص را مدنظر قرار خواهد داد.

كانديداي احتمالي دور نهم انتخابات رياست جمهوري، گفت: يك دولت اصول‌گرا افزايش درآمد ملي را در سايه‌ي رشد پايدار دنبال مي‌كند. دولت اصول‌گرا بر پايه‌ي مباني ديني كار مي‌كند و نگاه قرآني نيز نگاه حاكميت شايسته‌سالار است.

وي در توضيح عدم راي اعتماد مجلس به وزير راه(بناب) ضمن اشاره به اصل شايسته‌سالاري بيان كرد: وزير پيشنهادي اول تحصيلات مربوط به كار وزارت نداشت و فقط سابقه‌ي يكسال حضور در وزارت را داشت ولي وزير پيشنهادي دوم تحصيلات راه و ساختمان داشت و سابقه‌ي 20 سال كار در وزارت راه و ترابري را با خود داشت.

توكلي با بيان اين مطلب كه دولت آينده، آبادگران بيشتري را تقديم ملت ايران خواهد كرد، يادآور شد: سال 72 در رقابت انتخاباتي بين من و آقاي هاشمي، مشكل پروژه‌هاي عمراني را مطرح كردم و راه‌حل نيز ارائه دادم ولي اعتنايي نشد. در دولت آقاي خاتمي و در زمان مجلس ششم قرار بود تا سال 83، 660 طرح عمراني با اختصاص 1800 ميليارد تومان بودجه به پايان برسد؛ ولي 320 طرح هنوز تمام نشده و در لايحه‌ي بودجه‌ي سال آينده چند برابر اين بودجه براي تمام اين پروژه‌ها در نظر گرفته شده است.

وي افزود: كميسيون تلفيق مجلس اين مشكل را حل خواهد كرد و اجازه نخواهد داد تا طرح‌هاي عمراني ديگري آغاز شوند و طرح‌هاي ناتمامي كه توجيه اقتصادي ندارد نيز منحل خواهند شد. بودجه‌ي آنها به استان‌هاي محروم اختصاص خواهد يافت.

نماينده‌ي مردم تهران در مجلس هفتم شوراي اسلامي، خاطرنشان كرد: در حال حاضر به طور متوسط 11 سال طول مي‌كشد تا پروژه‌هاي عمراني دولت تمام شود. چراكه در چند سال اخير پروژه‌ها به دليل منافع گروهي و به خاطر روابط آغاز شده‌اند. مثلا نزديك به انتخابات مجلس يا شوراها وزيراني كه با كانديداهاي شهرها روابطي داشته‌اند براي تبليغ كانديدا، كلنگ به زمين زده‌اند.

توكلي افزود: يكي از ويژگي‌هاي دولت اصولگرا پاك‌دستي و سلامت است و اين همان چيزيست كه باعث جلب اعتماد بخش خصوصي خواهد شد. به عنوان مثال در سال 80 بانك مركزي 333 بخش‌نامه صادر كرده است و اين بي‌اعتمادي سرمايه‌گذاران را افزايش مي‌دهد و سبب بي‌اعتباري حكومت خواهد شد.

توكلي در پايان در رابطه با آمار ضعيفي كه از وي در نظرسنجي كانديداهاي اصولگرا مطرح مي‌شود، گفت: نظرسنجي در كشور ما - كه احزاب قوي نيستند و آراء هنگام انتخابات شكل مي‌گيرد -، بي‌اعتبار است. شوراي هماهنگي جناح اصول‌گرا هر تصميمي كه اتخاذ كند در انتخابات شركت خواهم كرد.

مصطفي معين:

حزبي نيستم و بنا ندارم دولت حزبي تشكيل دهم

اصلي‌ترين ملاك انتخاب، ارزيابي دقيق عملكردها در مسووليت‌هاي قبلي است

دكتر مصطفي معين گفت: «لمس و تجربه واقعيت‌هاي تلخ اطراف، خودآگاهي دانشجويان را افزايش و بي‌انگيزگي آنها را كاهش مي‌دهد.»

به گزارش خبرنگار خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، وزير سابق علوم، تحقيقات و فناوري و كانديداي انتخابات رياست جمهوري آينده در جمع اعضاي سازمان دانشجويان جهاد دانشگاهي مشهد با بيان اين مطلب افزود: «بحث بي‌انگيزگي دانشجويان نسبت به فعاليت‌هاي سياسي و اجتماعي از مسائل مهم كشور است كه بايد همانند مواردي چون بحران انرژي هسته‌يي و يا مشكلات اقتصادي جزء اولويت‌هاي مطالعاتي مراكز دانشگاهي قرار گيرد.»

وي خاطرنشان كرد: «بي‌انگيزگي و انفعال دانشجويان، دلايل متعدد سياسي، اجتماعي، رواني و فرهنگي دارد ولي يكي از دلايل عمده‌ آن را مي‌توان در عدم تحقق وعده‌هاي مسوولان دانست.»

كانديداي انتخابات رياست جمهوري در ادامه گفت: «متاسفانه در رفتار اجتماعي و مديريتي ما عدم وفاي به عهد و عمل به وعده‌ها و گفته‌ها به يك فرهنگ تبديل شده است و روح حساس جوانان و دانشجويان را آزرده و دچار بي‌انگيزگي كرده است.»

معين درباره‌ علل ديگر بي‌انگيزگي دانشجويان، گفت: «سطح توقعات آنان نيز از ابتدا واقع‌بينانه نبود و به آن دامن زده شد. همين مساله باعث شد به مرور زمان با عدم تحقق انتظارات، اين وضعيت ناخوشايند ايجاد شود.»

وي خاطرنشان كرد: «درك و تجزيه و تحليل علمي واقعيت‌هاي بيروني باعث مي‌شود به مرور زمان از اين بي‌انگيزگي‌ها كاسته شود تا بتوانيم با بردباري و تحمل، از اين مرحله سخت عبور كنيم؛ در عين اينكه پرداخت هزينه را هم كاهش دهيم.»

وزير سابق علوم، قهرمان‌گرايي را يكي ديگر از دلايل بي‌انگيزگي‌ها خواند و تصريح كرد: «بايد بپذيريم كه در جامعه جديد، قهرمان واقعي خود مردم هستند كه نقش تعيين‌كننده داشته و بر سرنوشت خود حاكم مي‌باشند.»

معين درباره‌ معيارهاي انتخاب رييس جمهور، گفت: «اصلي‌ترين ملاك براي انتخاب، ارزيابي دقيق عملكردها در مسووليت‌هاي قبلي است و نه شعارهاي زيباي ايام انتخابات.»

وي از دانشجويان خواست به نقد علمي و دقيق عملكرد مديريتي كانديداها در دوره‌هاي گذشته بپردازند و صرف داشتن مسووليت‌هاي متعدد از سوي فرد را ملاك راي خود قرار ندهند.

اين كانديداي انتخابات رياست جمهوري، در خصوص برنامه‌هايش براي آينده توضيح داد: «من فردي حزبي نيستم و بنا هم ندارم در اين مرحله، دولت حزبي تشكيل دهم؛ اما در شرايط برابر از نظر شايستگي‌ها، انتخاب افراد همفكر و همراه ترجيح خواهد داشت.»

وي در ادامه با بيان اينكه كار دولت من ادامه برنامه اصلاحات خواهد بود و نه تخطئه‌ آن، افزود: «با نقد منصفانه و مشفقانه عملكردها، در جهت تبديل نقاط ضعف و تهديدها به قوت‌ها و فرصت‌هاي جديد برنامه‌ريزي مي‌شود.»

معين در عين حال تصريح كرد: «دولت خاتمي مي‌توانست براي ساماندهي احزاب و نهادينه كردن كار حزبي در 8 سال گذشته بيشتر تلاش كند. هر چند ايجاد و تقويت زمينه‌هاي اجتماعي و فرهنگي اين كار، سخت است، اما 8 سال وقت كمي نبود.»

وزير سابق علوم اضافه كرد: «واقعيت اين است كه خاتمي يك شخصيت برجسته‌ فرهنگي محسوب مي‌شود تا يك شخصيت حزبي و تشكيلاتي. در شرايط مطلوب، خاتمي مي‌توانست علاوه بر رياست جمهوري، پرچمدار اصلاحات نيز باشد؛ اما اين امر محقق نشد.»

انتهاي پيام